• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

De grootste leverancier van ringkerntransformatoren in Nederland

AMPLIMO kan voor elke toepassing een ringkerntransformator aanbieden. Een autoriteit in de markt van transformatoren. AMPLIMO is al jaren dé specialist in Nederland voor professionals, hobbyisten tot aan de industrie.

Amplimo header Case

Samen staan we sterker

Combineren van specialisaties

AMPLIMO is al jaren een begrip binnen de transformatoren branche. AMPLIMO heeft een grote naamsbekendheid en ook een hoge autoriteit met de website. Echter bleven er een hoop online kansen en mogelijkheden onbenut.  Middels een digital marketingplan en een duidelijke roadmap wordt er invulling gegeven aan het inrichten van nieuwe kanalen en optimaliseren van huidige kanalen.

 

Hierbij ligt de focus op Search Engine Optimization (SEO) & Search Engine Advertising (SEA). Door de pagina’s te optimaliseren, nieuwe content te schrijven en dit te koppelen aan sterke SEA campagnes weten we meer converterende bezoekers naar de website te trekken.

Amplimo mock up Case

Meer dan marketing

Optimalisatie & ontwikkeling

In samenwerking met JEROME is de doelstelling geformuleerd om het merk ‘AMPLIMO’ beter te verspreiden via huidige en nieuwe kanalen. Daarnaast is JEROME de marketingpartner die kritisch meedenkt en meekijkt in de ontwikkeling van de nieuwe site voor Ringkerntransformator (de webshop van AMPLIMO). Deze wordt op dit moment ontwikkeld middels WordPress – woocommerce.

 

Vanuit onze ervaring en expertise weten wij hoe een webshop het beste ingericht kan worden op desktop, tablet en mobiel. Door in het begin van dit traject mee te kijken zorgen we ervoor dat de website voldoet aan de marktstandaarden en best practices.

Contact JEROME

Naar boven