• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel

  De grootste leverancier van ringkerntransformatoren in Nederland

  AMPLIMO kan voor elke toepassing een ringkerntransformator aanbieden. Een autoriteit in de markt van transformatoren. AMPLIMO is al jaren dé specialist in Nederland voor professionals, hobbyisten tot aan de industrie.

  Direct contact
  Amplimo header Case

  Samen staan we sterker

  Combineren van specialisaties

  AMPLIMO is al jaren een begrip binnen de transformatoren branche. AMPLIMO heeft een grote naamsbekendheid en ook een hoge autoriteit met de website. Echter bleven er een hoop online kansen en mogelijkheden onbenut.  Middels een digital marketingplan en een duidelijke roadmap wordt er invulling gegeven aan het inrichten van nieuwe kanalen en optimaliseren van huidige kanalen.

   

  Hierbij ligt de focus op Search Engine Optimization (SEO) & Search Engine Advertising (SEA). Door de pagina’s te optimaliseren, nieuwe content te schrijven en dit te koppelen aan sterke SEA campagnes weten we meer converterende bezoekers naar de website te trekken.

  Amplimo mock up Case

  Meer dan marketing

  Optimalisatie & ontwikkeling

  In samenwerking met JEROME is de doelstelling geformuleerd om het merk ‘AMPLIMO’ beter te verspreiden via huidige en nieuwe kanalen. Daarnaast is JEROME de marketingpartner die kritisch meedenkt en meekijkt in de ontwikkeling van de nieuwe site voor Ringkerntransformator (de webshop van AMPLIMO). Deze wordt op dit moment ontwikkeld middels WordPress – woocommerce.

   

  Vanuit onze ervaring en expertise weten wij hoe een webshop het beste ingericht kan worden op desktop, tablet en mobiel. Door in het begin van dit traject mee te kijken zorgen we ervoor dat de website voldoet aan de marktstandaarden en best practices.

  DIRECT CONTACT
  Naar boven