• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Bakker Schoon

"EEN GOEDE MAKELAAR KRIJG JE MEESTAL OP ADVIES VAN ANDEREN!"

Bakker Schoon

Een aanpak die werkt! Bakker Schoon is een gerenomeerde makelaar in de regio Alkmaar. Jaarlijks worden gemiddeld 240 huistransacties gerealiseerd. Het succes van Bakker Schoon is te danken aan het klantenbelang dat zij voorop zetten. Dit resulteert in hun klantenbeoordeling met een mooie 8,9. Het is dan ook niet voor niets dat Funda Bakker Schoon heeft benoemd als 'de' méést relevante makelaar in de omgeving.

 

Meer conversie & meer omzet

Naamsbekendheid vergroten in de regio

Binnen een korte tijd hebben de specialisten van JEROME gezorgd dat in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Zuid-Scharwoude het makelaarsbureau Bakker Schoon beter online zichtbaar is. 

 

Hoe hebben wij dit gedaan?

Om op korte termijn meer online zichtbaarheid te genereren heeft JEROME social media campagnes & Search Engine Advertising (SEA) ingezet. Met een duidelijke roadmap wordt er invulling gegeven aan het inrichten van de ADS kanalen. 

 

Binnen 2 maanden tijd hebben wij het aantal website bezoekers uit de genoemde regio's verhoogd met bijna 9% (ondanks een beperkt budget). De groei van het aantal website bezoeken is eenerzijds te danken aan het aantal kliks afkomstig van online advertenties (Social media en SEA). Anderzijds is een organische groei zichtbaar doordat de naamsbekenheid van Bakker Schoon in de regio is verhoogd.  

 
 

Bakker Schoon

Meer online succes

Meer leads realiseren

Een andere doelstelling die gesteld werd, was het genereren van meer leads voor o.a. woningaanbod, verkoop, aankoop, taxatie en gratis waardebepaling. 

 

Hoe hebben wij dit gedaan?

Eveneens hebben wij de advertentiekanalen Search Engine Advertising (SEA) en Social Media advertenties ingezet om meer leads te generen. Dit keer hebben we per product de adverenties ingezet om mensen uit de regio te interesseren met het aanbod van Bakker Schoon.

Binnen een week tijd hebben wij met de inzet van deze campagnes 30 doelen weten te behalen. Een mooi resultaat waar we trots op mogen zijn. 

 

 

Bakker Schoon - TEAM JEROME

JOUW DIGITAL MARKETINGTEAM

TEAM JEROME

Het team van JEROME staat dagelijks voor je klaar om jouw business online te laten groeien. Het gespecialiseerde marketingteam werkt kanaalonafhankelijk en is gefocust op resultaat. Samen met onze erkende partners en voor een vaste prijs per maand.

 

Onze specialisten zijn gespecialiseerd in:

ONZE RESULTATEN OP EEN RIJTJE

VERKEER (2 maanden)

 

+8.56%

LEADS (1 week)

 

30 

Contact JEROME

Naar boven