• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Bedrijfsafval case logo

MET GEMAK DE JUISTE AFVALBAK

Bedrijfsafval.nl levert afvalcontainers aan de zakelijke markt met in het bijzonder het MKB. Bedrijfsafval.nl heeft het grootste aanbod aan containers en levert door heel Nederland. Met een maandelijkse opzegtermijn en een goed bestelprocoes is het bestellen van een afvalcontainer kinderlijk eenvoudig via Bedrijfsafval.nl.

WorldEmp Case

Meer conversie & meer omzet

SLIMME E-MAILMARKETING CAMPAGNES

JEROME heeft samen met Bedrijfsafval.nl gezorgd voor de e-mailmarketing door marketing automation en slimme campagnes te voeren.

 

Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief, het plaatsen van een bestelling of het invullen van een contactformulier is het versturen van de juiste data van groot belang. Door een efficiente API koppeling te maken met de website hebben we gezorgd voor een goede data stroom. E-mailflows die we o.a. hebben ingeregeld zijn:
 

  • Bevestiging van de inschrijving
  • Validatie van de inschrijving (Dubbele Opt-in)
  • Bevestiging van de bestelling
  • Profielverrijking 
  • Cross-sell campagnes
  • Upsell campagnes
Bedrijfsafval en Copernica

Intensieve samenwerking

PARTNERSHIP COPERNICA

Bedrijfsafval.nl maakt gebruik van Copernica als e-mailmarketing software. JEROME heeft al jaren een partnership met Copernica waardoor we snel kunnen schakelen. Copernica is toonaangevend succesvol en zijn niet voor niets door Emerce uitgeroepen tot Nr.1 E-mailmarketing Software van 2020.

 

De samenwerking heeft ertoe geleid dat JEROME binnen no-time het account heeft kunnen inrichten voor Bedrijfsafval.nl waardoor snel gestart kon worden met de eerste campagnes. Mede hierdoor hebben we de conversie verhoogd en de klantendatabase verrijkt.

 

 

Bedrijfsafval succes met JEROME

Bedrijfsafval.nl groeit door

MULTI-CHANNEL

Naast e-mailmarketing zet JEROME samen met Bedrijfsafval.nl ook andere kanalen in om meer conversie en meer omzet te genereren. Door de multichannel aanpak zorgen we dat de totale customer journey in kaart wordt gebracht. Op basis van deze inzichten stuurt JEROME bij op de kanalen.

 

De kanalen die JEROME o.a. inzet zijn:

 

Wil je meer weten over JEROME en ben je benieuwd wat JEROME voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze online marketingspecialisten!

ANDERE SUCCESVERHALEN

Truckland case

TRUCKLAND

WorldEmp Case

WORLDEMP

Basefarm case

BASEFARM

Contact JEROME

Naar boven