• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

BergHOFFtoys Logo

Grenzeloos succes

Over BergHOFFtoys

BergHOFFtoys is een toonaangevende speler op de internationale markt. Zij hebben meerdere webshops, elk kenmerkt zich door een breed assortiment en scherpe prijzen. Zo heeft BergHOFF een webshop met (elektrische) kinderauto’s, een webshop gevuld met gereedschap en een webshop voor de verkoop van barbecues, pannensets en koksmessen.

GRATIS: 5 FEEDMARKETING Tips van JEROME

 

Benieuwd naar de 5 belangrijkste tips omtrent feedmarketing? Voor het gemak hebben wij speciaal voor jou onze meest waardevolle feedmarketing tips uiteengezet in één handige spreadsheet.

Jerome marketing specialisten

Meer mails, meer bezoekers en meer omzet

Slimme e-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtig kanaal, maar vaak wordt het kanaal niet goed ingezet. Ook BergHOFFtoys wilde gebruik maken van dit kanaal. Voldoende capaciteit en specialistische kennis was echter niet aanwezig. Zo is BergHOFFtoys bij de e-mailmarketing specialisten van JEROME terechtgekomen.

JEROME heeft een volledig e-mailmarketing plan opgezet met als resultaat dat BergHOFFtoys nu in meerdere landen gebruikmaakt van e-mailmarketing in de vorm van geautomatiseerde follow-up mailings, promotiemails en een verlaten winkelwagen mail.

Het kanaal heeft zijn vruchten in de eerste weken al afgeworpen, er zijn namelijk een groot aantal bestellingen uit de campagne voortgekomen. BergHOFFtoys kan het kanaal nu gemakkelijk opschalen door middel van de handige templates, journeys en ondersteuning van JEROME.

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING VOOR JE IN HUIS!

WETEN HOE JEROME JOUW E-COMMERCE RESULTATEN KAN VERBETEREN?

JEROME case

Constant blijven verbeteren

De resultaten

BergHOFFtoys is bij JEROME gekomen voor ondersteuning op het gebied van feedmarketing en e-mailmarketing. Na het aansluiten van de diverse webshops van BergHOFFtoys op onder andere de platformen Amazon, Bol.com, Cdiscount, Kaufland en Google Shopping zijn de producten van BergHOFFtoys in meer dan twintig landen zichtbaar. In combinatie met het opzetten van geautomatiseerde e-mailmarketing journeys heeft JEROME de probleemstelling van BergHOFFtoys succesvol opgelost.

BergHOFFtoys heeft de meerwaarde en de kracht van JEROME ingezien en we gaan onze samenwerking verder uitbouwen naar nog meer succes!

Feedmarketing BergHOFFtoys

Actieve landen

 

20+

Meer verkooppunten

Marketplaces

 

52+

Producten CBK

Producten online

 

12.148+

ANDERE SUCCESVERHALEN

Telstar case

TELSTAR

WorldEmp Case

WORLDEMP

Ongediertewinkel case

ONGEDIERTEWINKEL

Contact JEROME

Naar boven