• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
BFF Trading Logo

Kunststof roosters voor elke toepassing

Over BFF Trading

BFF Trading levert kunststof roosters & panelen van de hoogste kwaliteit. Dit doen zij wereldwijd en BFF Trading heeft niet alleen een vestiging in Nederland, maar ook in Denemarken.

 

Ze leveren de kunststof producten in diverse maten en kleuren. Graag denkt BFF Trading met de klant mee om tot de beste oplossing te komen, maatwerk is daarom ook altijd mogelijk.

 

Wij zijn voor BFF Trading aan de slag gegaan om meer leads te genereren. Alles over deze case lees je hieronder!

BFF Trading case

Onze werkzaamheden

De focus op meer leads

BFF Trading kwam bij JEROME met onder andere het verlangen naar meer leads. Wij zijn aan de slag gegaan om dit realiteit te maken. De specialisten van JEROME hebben diverse kanalen gebruikt om meer leads te genereren.

 

  • Eerst is de websitecontent geoptimaliseerd rondom de focus zoekwoorden, tegelijkertijd is de website SEO vriendelijk ingericht. Hierdoor wordt BFF Trading daadwerkelijk gevonden op de belangrijkste zoekwoorden voor hun business.
  • Ook hebben we de website conversiegerichter gemaakt door USP's, brochure downloads en offerte formulieren toe te voegen.
  • Daarnaast hebben wij de chatbot Futy ge├»mplementeerd op de website van BFF Trading om op een vriendelijke manier het eerste contact met de klant te leggen.

Lejon de Boer

Salesmanager

"Sinds de samenwerking met JEROME ervaren wij een stijging van 75% in het aantal leads."

Resultaten

Meer Leads

LEADS

 

+75%

Online vindbaarheid BFF Trading

Organisch verkeer

 

+427%

Doorlooptijd BFF trading

Doorlooptijd

 

2 maanden

 

Cadeau.nl case

Flexibel en snel

Een goede samenwerking

Binnen korte tijd hebben we een resultaat behaald waar we trots op kunnen zijn. De resultaten zijn een voorbeeld van onze werkwijze, flexibel, snel en resultaatgericht.

 

De werkzaamheden die verricht zijn voor BFF Trading zijn vrij uiteenlopend. Alle kanalen kunnen optimaal bedient worden omdat JEROME beschikt over een team van specialisten per kanaal.

 

De marketingexperts van JEROME zijn op de hoogte van de laatste online marketing trends en ontwikkelingen. Daarnaast beschikken wij over veel verschillende partners die het laatste nieuws en kennis met ons delen.

ANDERE SUCCESVERHALEN

Truckland case

TRUCKLAND

WorldEmp Case

WORLDEMP

Basefarm case

BASEFARM

Contact JEROME

Naar boven