• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
IPG Logo

De specialist in camerabeveiliging en alarmsystemen

Over Dutch Security Systems

Dutch Security Systems, voorheen Camerabeveiligingkopen.nl, is dé specialist in camerabewaking & alarmsystemen. Ze hebben in de afgelopen 15 jaar meer dan 8.000 particuliere en zakelijke klanten voorzien van camerabewaking en/of een alarminstallatie.

Dutch Security Systems werkt met gecertificeerde monteurs. In de webshop vind je high-end producten voor low pricing.

CBK case

E-commerce en marketing

CaaS als totaaloplossing

Dutch Security Systems, eerder Camerabeveiligingkopen.nl, kwam bij JEROME voor ondersteuning op het gebied van online marketing. Ze wilden beter inspelen op de doelgroep en kansen grijpen.

Al snel uitte Dutch Security Systems de wens voor een geheel nieuwe webshop. JEROME is onderdeel van Bluedesk. Bluedesk heeft ruim 27 jaar ervaring met de ontwikkeling van converterende webshops, corporate sites, business apps en service portals.

Met de all-in-one e-commerce dienst ‘Commerce as a Service’ (CaaS) van Bluedesk en JEROME konden we Dutch Security Systems voorzien van een online platform én ondersteunen in de online marketing.

ONLINE MARKETINGACTIVITEITEN

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

De marketeers van JEROME en developers van Bluedesk hebben in een sessie met Dutch Security Systems de wensen besproken. Hierna zijn er diverse projecten opgestart aan de marketingkant en aan de development kant.

De marketeers gingen gelijk van start met diverse online campagnes om de doelgroep te bereiken, waaronder social media campagnes en zoekmachinecampagnes (Bing & Google). Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van affiliatenetwerken en hebben we feedmarketingcampagnes gedraaid.

Zo waren de producten van Dutch Security Systems snel op diverse platformen zichtbaar.

Het resultaat

JEROME heeft voor Dutch Security Systems in de eerste maand al +64,8% conversies behaald ten opzichte van de maand ervoor. Deze resultaten zijn onder andere behaald door resultaatgerichte online campagnes op te stellen, meerdere kanalen te gebruiken en het conversiepercentage te verhogen. Deze stijgende lijn werd doorgezet in de daaropvolgende maanden.

Een paar mooie resultaten die in het eerste halfjaar behaald zijn voor Dutch Security Systems:

Conversiepercentage CBK

CONVERSIE PERCENTAGE

 

+518.2%

Meer conversie

CONVERSIES

 

+91.4%

Nieuwe gebruikers CBK

NIEUWE GEBRUIKERS

 

23.063

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING VOOR JE IN HUIS!

WETEN HOE JEROME JOUW E-COMMERCE KAN BEVORDEREN?

Constant blijven verbeteren

Een toekomstgerichte strategie én samenwerking

Support en doorontwikkeling zijn belangrijke pijlers binnen de dienst ‘Commerce as a Service’. Dat betekent dat we ook na de realisatie van de webshop en het behalen van mooie campagneresultaten pro-actief blijven werken aan de online business van Dutch Security Systems. Zo kunnen we bijschaven waar nodig, houden we het bedrijf continue up-to-date en blijft het bedrijf voorlopen op de concurrentie. De marketeers van JEROME hebben wekelijks contact met Dutch Security Systems en ook het developmentteam van Bluedesk heeft een ongoing bord met werkzaamheden.

ANDERE SUCCESVERHALEN

Telstar case

TELSTAR

WorldEmp Case

WORLDEMP

Ongediertewinkel case

ONGEDIERTEWINKEL

Contact JEROME

Naar boven