• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

IPG Logo

De specialist in camerabeveiliging en alarmsystemen

Over Camerabeveiliging kopen.nl

Camerabeveiligingkopen.nl is dé specialist in camerabewaking & alarmsystemen. Ze hebben in de afgelopen 15 jaar meer dan 8.000 particuliere en zakelijke klanten voorzien van camerabewaking en/of een alarminstallatie.

Camerabeveiligingkopen werkt met gecertificeerde monteurs. In de webshop vind je high-end producten voor low pricing.

CBK case

E-commerce en marketing

CaaS als totaaloplossing

Camerabeveiligingkopen kwam bij JEROME voor ondersteuning op het gebied van online marketing. Ze wilden beter inspelen op de doelgroep en kansen grijpen. Na een goede eerste ontmoeting uitte Camerabeveiligingkopen ook de wens voor een geheel nieuwe webshop. JEROME is onderdeel van Bluedesk. Bluedesk heeft 25 jaar ervaring met de ontwikkeling van converterende webshops, corporate sites, business apps en service portals.

Met de all-in-one e-commerce dienst ‘Commerce as a Service’ (CaaS) van Bluedesk en JEROME konden we Camerabeveiligingkopen voorzien van een online platform én ondersteunen in de online marketing.

ONLINE MARKETINGACTIVITEITEN

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

De marketeers van JEROME en developers van Bluedesk hebben in een sessie met Camerabeveiligingkopen de wensen besproken. Hierna zijn er diverse projecten opgestart aan de marketingkant en aan de development kant.

De marketeers gingen gelijk van start met diverse online campagnes om de doelgroep te bereiken, waaronder social media campagnes en zoekmachinecampagnes (Bing & Google). Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van affiliatenetwerken en hebben we feedmarketingcampagnes gedraaid. Zo waren de producten van Camerabeveiligingkopen snel op diverse platformen zichtbaar.

Het resultaat

JEROME heeft voor Camerabeveiligingkopen in de eerste maand al +64,8% conversies behaald ten opzichte van de maand ervoor. Deze resultaten zijn onder andere behaald door resultaatgerichte online campagnes op te stellen, meerdere kanalen te gebruiken en het conversiepercentage te verhogen. Deze stijgende lijn werd doorgezet in de daaropvolgende maanden.

Een paar mooie resultaten die in het eerste halfjaar behaald zijn voor Camerabeveiligingkopen:

Conversiepercentage CBK

CONVERSIE PERCENTAGE

 

+518.2%

Meer conversie

CONVERSIES

 

+91.4%

Nieuwe gebruikers CBK

NIEUWE GEBRUIKERS

 

23.063

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING VOOR JE IN HUIS!

WETEN HOE JEROME JOUW E-COMMERCE KAN BEVORDEREN?

Constant blijven verbeteren

Een toekomstgerichte strategie én samenwerking

Support en doorontwikkeling zijn belangrijke pijlers binnen de dienst ‘Commerce as a Service’. Dat betekent dat we ook na de realisatie van de webshop en het behalen van mooie campagneresultaten pro-actief blijven werken aan de online business van Camerabeveiligingkopen. Zo kunnen we bijschaven waar nodig, houden we het bedrijf continue up-to-date en blijft het bedrijf voorlopen op de concurrentie. De marketeers van JEROME hebben wekelijks contact met Camerabeveiligingkopen en ook het developmentteam van Bluedesk heeft een ongoing bord met werkzaamheden.

ANDERE SUCCESVERHALEN

Telstar case

TELSTAR

WorldEmp Case

WORLDEMP

Ongediertewinkel case

ONGEDIERTEWINKEL

Contact JEROME

Naar boven
Cookies bij JEROME

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.