• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Cargo Specials logo Case

Strategie & uitvoer

Cargo Specials is de nummer één expediteur in luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Ook voor het vervoer van zware goederen is Cargo Specials de aangewezen partner. De dienstverlening kenmerkt zich door de wereldwijde dekking aan bestemmingen, snelle transittijden en aantrekkelijke tarieven.

Cargo Specials header Case

Gericht op conversie

Online marketing

Cargo Specials heeft JEROME benaderd naar aanleiding van tegenvallende resultaten bij een andere online marketingpartij. De strategen van JEROME hebben zorggedragen aan een nieuwe online strategie. Met dezelfde financiële middelen hebben onze superhelden gezorgd voor een aanzienlijke stijging in het aantal relevante bezoekers. Daarnaast zijn er conversietesten uitgevoerd die direct hebben geleid tot een stijging van het conversiepercentage.

 

Dagelijks houden de specialisten van JEROME zich bezig met onder andere:

 

  • Online strategie
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Advertentiecampagnes (SEA)
  • Conversie optimalisatie (CRO)
Cargo Specials mock up Case

Focus op resultaat

Monitoren en bijsturen

In de samenwerking met Cargo Specials is er vanuit JEROME één vast aanspreekpunt. In het wekelijkse contact worden de resultaten besproken. Vanuit hier worden de online marketingwerkzaamheden uitgevoerd en nieuwe verbeterpunten aangedragen.

 

JEROME focust zich voornamelijk op het vergroten van het aantal relevante bezoekers. Daarnaast worden wordt er actief gestuurd op het verhogen van het conversiepercentage.

 

Dagelijks stuurt ons team van online superhelden op de conversie van Cargo Specials. Door middel van onze geavanceerde online marketingtools zijn wij in staat de resultaten te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Contact JEROME

Naar boven