• Winnaar FD Gazellen 2021
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Cadeau.nl Logo

Live in Luxury

Colmore is een B2B bedrijf in de woon-, meubel- en decoratiebranche. Al meer dan 29 jaar levert Colmore zijn producten uitsluitend aan professionals in voornamelijk Europa, zoals detailhandelaren in woninginrichting, hotelindustrie & gastronomie. De producten van Colmore zijn naast de webshop ook in meer dan 4 fysieke showrooms te bewonderen door heel Nederland.

Colmore Collections
Cadeau.nl case

Online volwassen worden

Uitdaging

Colmore is de laatste jaren druk bezig geweest met de transitie van offline naar online verkoop.  Met de komst van de nieuwe webshop colmorecollections.com dient de online B2B verkoop van meubels, tuin, verlichting, accessoires en seizoensproducten aangejaagd te worden in diverse landen zoals Nederland, BelgiĆ« en Duitsland.

Ontvang gratis advies

Actieve samenwerking

Wat hebben wij gedaan?

JEROME ondersteunt Colmore op het gebied van online marketing. De uitdaging lag bij het verhogen van de online conversie. Zo hebben wij samen met Colmore een online campagne opgezet tijdens Black Friday en Cyber Monday. Hierbij hebben wij de volgende resultaten geboekt in november 2021 t.o.v. november 2020.

Omzet

 

+21,6%

 

Periode


November 2021 vs 2020
 

Uitbreiden dealernetwerk

De volgende stap

Een van de doelen is het uitbreiden van het internationele dealernetwerk. De shop van Colmore is namelijk alleen toegankelijk voor B2B klanten die een geverifieerd account hebben. Dit is een essentieel onderdeel van de groeistrategie.

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk het resultaat
DIRECT CONTACT

ANDERE SUCCESVERHALEN

Truckland case

TRUCKLAND

Bekijk de case
WorldEmp Case

WORLDEMP

Bekijk de case
Basefarm case

BASEFARM

Bekijk de case
Naar boven