• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Duraflow Logo Case

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR HET KOELEN VAN RUIMTEN

Duraflow is een jong en dynamisch bedrijf dat duurzame oplossingen op maat biedt op het gebied van koeling. Doormiddel van hun unieke koeltechniek, genaamd PCM Koeling, kan Duraflow een grote energie besparing realiseren wat leidt tot lagere energiekosten voor de klant.

Strategie & uitvoer

KOELE CAMPAGNES

Dankzij de inzet van JEROME is Duraflow beter vindbaar geworden via zijn online kanalen. JEROME heeft een online campagne gerealiseerd waarbij o.a. de volgende kanalen zijn ingezet:​
 

 

Duraflow heeft hierdoor binnen een jaar tijd een mooie groei doorgemaakt waardoor ze betaald en organisch beter vindbaar zijn voor hun doelgroep. Door het aantrekken van relevant verkeer en het optimaliseren van landingspagina’s heeft JEROME fraaie resultaten weten neer te zetten.

Duraflow PCM Paneel

34% meer verkeer

ORGANISCHE GROEI (SEO)

Duraflow had een gemiddelde positie verworven in de zoekresultaten van Google en Bing. Door de inzet van JEROME zijn we erin geslaagd om hogere posities in te nemen op de belangrijkste zoekwoorden.

 

Hierdoor nam het organische verkeer toe, verlaagden we de zoekmachine advertentie kosten en zorgden we voor een zachtere landing op de landingpagina's. 

 

Om de kwaliteit van de landingpagina's te optimaliseren hebben we onze partner en tekstschrijver Stories By Sam ingezet. Hierdoor kon het product nog duidelijker worden uitgelegd en waarde worden toegevoegd.

BEZOEKERS

 

+312%

CONVERSIES

 

+32

CONVERSIEPERCENTAGE

 

+0,51%

LOOPTIJD

 

1 JAAR

Kyle Loerakker Duraflow

Eigenaar Duraflow

KYLE LOERAKKER

"Mede dankzij JEROME zijn we online beter vindbaar, krijgen we meer aanvragen binnen en zijn we flink gegroeid in onze klantenportefeuille. Korte lijntjes en duidelijke adviezen vormen een goede samenwerking."

Truckland mock up Case

Verhogen bezoekers

DURAFLOW GROEIT

Het belangrijkste doel voor Durflow is het verhogen van het aantal bezoekers op de website. Met inzet van JEROME heeft Duraflow niet alleen meer bezoekers op zijn site maar ook meer telefoontjes die hebben geleid tot extra conversie. 

Contact JEROME

Naar boven