• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  EFK logo

  EFK

  EFK is een detacherings expert van financials en HR specialisten in de publieke sector. EFK heeft vakkundige werknemers in dienst die jouw organisatie verder kunnen helpen zonder onnodige kosten te maken. JEROME helpt EFK online te groeien.

  Direct contact
  EFK mobiel

  Meer conversie & meer omzet

  Online groei

  EFK wilde de online zichtbaarheid vergroten en de online strategie binnen het bedrijf verder ontwikkelen. Door het ontbreken van kennis en tijd heeft EFK de hulp van JEROME ingeschakeld. Wij helpen EFK online groeien en nemen daar het marketingteam van EFK ook in mee. Door een intensieve samenwerking en transparante werkwijze kan het marketingteam van EFK de online kennis vergroten om zo de online strategie sneller uit te breiden en samen met JEROME meer leads en een grotere naamsbekendheid te creeeren. 

   

  Het is voor EFK van groot belang om bij meer organisaties in de publieke sector in goed daglicht te komen. JEROME weet de juiste strategie├źn om dit zo snel en zo goed mogelijk te realiseren. 

   

  JEROME helpt EFK met veel verschillende aspecten op het gebied van online marketing. JEROME ondersteunt EFK onder andere in:

   

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Website optimalisatie
  EFK desktop

  Meten=weten

  Inzicht in data

  Samen met EFK werken wij sinds het begin van 2020 aan de online zichtbaarheid. Met een goede cross-channel strategie weten we meer bezoekers aan te trekken en ook te converteren. 

   

  Voor EFK is het daarnaast belangrijk om inzicht te krijgen in de online data. De online specialisten van JEROME zorgen ervoor dat alle data op de website overzichtelijk in kaart wordt gebracht. Dit wordt dagelijks gemonitord en weergegeven in onze dashboards. Op deze manier hebben al onze klanten altijd toegang tot de online data van hun kanalen en altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.  Uiteraard wordt deze data wekelijks besproken in calls en maandelijks uitgebreid geanalyseerd en de maandelijkse rapportage. Dit inzicht geeft veel klanten een helder beeld van de resultaten die de inspanningen hebben opgeleverd. 

   

  DIRECT CONTACT
  Naar boven