• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
FIMIH Logo

De beste laadoplossing voor jou

Over FIMIH

FIMIH ontwikkelt slimme en duurzame laadoplossingen. Met meer dan 10 jaar ervaring in elektrisch laden en de exploitatie van duurzame energieprojecten weet FIMIH de meest optimale en slimme laadoplossing voor B2B klanten te vinden. Omdat FIMIH maatwerk biedt, vinden zij een perfecte combinatie van laden, zelf opwekken en het opslaan van energie voor iedere sector.

FIMIH laadoplossing

Online leadgeneratie

DE JUISTE LEADS BEREIKEN

FIMIH kwam bij JEROME voor ondersteuning op het gebied van online marketing met als doel om meer leads te genereren. FIMIH wilde hulp bij het bereiken van de juiste doelgroep. JEROME heeft zich verdiept in de doelgroep om de content daarop aan te sluiten en de converteerkans van potentiĆ«le klanten te verhogen.

JEROME heeft jarenlange ervaring op het gebied van leadgeneratie en conversie optimalisatie. Mede hierom kunnen wij het vraagstuk van FIMIH perfect invullen.

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING VOOR JE IN HUIS!

WETEN HOE JIJ SUCCESVOL ONLINE LEADS KUNT GENEREREN?

FIMIH Laadplein

LinkedIn en Adwords campagne

ONZE AANPAK

Om de doelen van FIMIH te behalen, hebben we een gericht marketingplan ontwikkeld. Aan de hand van dit plan zijn we de marketingactiviteiten gestart.

Diverse LinkedIn campagnes volgden, waarbij we getarget hebben op specifieke doelgroepen. Ook hebben we gerichte Performance Max campagnes opgezet in Google Ads.

De websitesnelheid van www.fimih.com is geoptimaliseerd en we hebben diverse conversiemomenten geĆÆmplementeerd. Daarnaast hebben we de website voorzien van een laadpalencalculator, waarvoor we ook een losse LinkedIn campagne hebben opgezet.

HET RESULTAAT

De ingezette online marketingactiviteiten voor FIMIH hebben een grote impact gehad op het aantal leads. Door de online campagnes gestuurd vanuit JEROME heeft FIMIH in de eerste maand al 2.073 nieuwe websitebezoekers bereikt. In de maanden hierna is deze stijgende lijn doorgezet. We lichten de belangrijkste resultaten uit:

Conversiepercentage IPG

CONVERSIE PERCENTAGE

 

+82%

Meer conversie

CONVERSIES

 

+255%

Return on invest IPG

RETURN ON INVEST

 

9

FIMIH laadoplossing

ALLES WETEN OVER ONLINE MARKETING?

LEADS GENEREREN EN CONVERTEREN

FIMIH gebruikt inmiddels effectieve manieren om online leads te genereren. De digitale marketingspecialisten van JEROME kunnen ook jouw bedrijf helpen krachtige online marketing campagnes op te zetten.

Samen met onze partners gaan we dagelijks op zoek naar mogelijkheden om online succes te behalen. Wij zijn ervan overtuigd dat online marketing een must is voor iedere organisatie.

Steeds meer consumenten en bedrijven doen online onderzoek. Samen zorgen wij ervoor dat jouw online kanalen optimaal zijn ingericht.

ANDERE SUCCESVERHALEN

Telstar case

TELSTAR

WorldEmp Case

WORLDEMP

Basefarm case

BASEFARM

Contact JEROME

Naar boven