• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
IPG Logo

De specialist in industriële pompen

Over IPG

Industrial Pump Group, oftewel IPG, is de specialist in industriële pompen. Met al meer dan 30 jaar ervaring leveren zij industriële pompen door heel Nederland. Dit doet IPG met name aan de chemische industrie, petrochemische industrie, staalnijverheid en de overheid.

 

JEROME is voor IPG aan de slag gegaan om het aantal leads en de omzet te verhogen. Een succesvolle samenwerking met mooie resultaten!

IPG case

E-commerce en marketing

De volgende stap

In 2018 was IPG toe aan de volgende stap op het gebied van e-commerce met een professionele digital marketingstrategie. JEROME en IPG zijn een intensieve samenwerking aangegaan.

 

De samenwerking startte met de doelstelling: het aantal websitebezoekers en conversiepercentage verhogen. Dit hebben wij gerealiseerd door onze expertise in te zetten bij diverse werkzaamheden, waaronder zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine advertenties, social media marketing en e-mailmarketing. Na succesvolle campagnes volgden andere doelstellingen en marketingcampagnes.

Dennis van Tiel

Online- & mediamanager

"De samenwerking met JEROME levert ons aanzienlijk meer omzet en conversies op dan vòòr de samenwerking. Een prettige samenwerking met korte lijnen, persoonlijk contact en goede resultaten."

 

Resultaten

2020 vs 2019

Conversiepercentage IPG

CONVERSIE PERCENTAGE

 

+82%

Meer conversie

CONVERSIES

 

+255%

Return on invest IPG

RETURN ON INVEST

 

 

9

Elk jaar blijven verbeteren

Hoe verder?

Na de mooie resulaten wilde IPG de samenwerking met JEROME graag voortzetten. Een stabiele samenwerking zorgt namelijk voor geweldige resultaten. 

 

In het daaropvolgende jaar verbeterden de resultaten nogmaals. Wij zijn trots op de resultaten die we met en voor IPG behalen en zetten dat voorlopig enthousiast door.

Resultaten

2021 vs 2020

Omzetstijging IPG

OMZET

 

+24%

Meer conversie

CONVERSIES

 

+35%

Return on invest IPG

RETURN ON INVEST

 

 

10

ANDERE SUCCESVERHALEN

Truckland case

TRUCKLAND

WorldEmp Case

WORLDEMP

Basefarm case

BASEFARM

Contact JEROME

Naar boven