Geen punt bij JEROME.

Karwei

KARWEI
E-mailmarketing & ondersteuning

KARWEI is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. KARWEI vindt het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken. KARWEI heeft alles voor het verfraaien van je woning en tuin.

Benieuwd naar het succes van Karwei met JEROME?

De spil in het web

Zichtbaarheid & online conversie

Door een intensieve samenwerking hebben we samen met KARWEI goede resultaten behaald. De intensieve werkwijze heeft geresulteerd in een snelle, hechte samenwerking met korte lijntjes. Als online partner hebben wij dagelijks contact met KARWEI over de werkzaamheden, online kansen en strategie. Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderingen en mogelijkheden in de markt.

Onze online superhelden zijn voor KARWEI dagelijks bezig met:

  • E-mailmarketing
  • Tussenschakel met Bluedesk
  • Diverse succesvolle campagnesites
  • Online strategie

Ga jij ook voor maximaal online resultaat?

7
meer conversie
5
miljoen e-mails
4
campagnesite

JEROME ondersteund in onze e-mailmarketing activiteiten en campagne websites. Niet alleen een technisch sterke partner, ook helpen ze ons verder met gericht advies en is er altijd tijd voor een goed gesprek.

Maikel BlogOnline Marketeer - Karwei
Succesvolle campagnes

Campagnesites

In samenwerking met Bluedesk hebben wij al diverse campagnesites gedraaid voor KARWEI. Als online partner is JEROME het centrale aanspreekpunt tussen KARWEI, Designbureau Giesbers en implementatie bureau Bluedesk.

De KARWEI Buitentrolley campagne is een effectieve campagne voor leads & branding. Door middel van de koppeling met de e-mail marketingsoftware van Bronto ontvangen de inschrijvers direct een bevestiging, en reminder, voor het door hun gekozen evenement. Middels een goede cross-channel marketing waren binnen 8 dagen (!) alle 4000 plekken gevuld.

E-mailmarketing specialisatie
Vaste prijs
Compleet marketingteam
Wil je ook meer online omzet?

Schakel JEROME in!