• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

KOKS Group logo

Internationale topspeler

KOKS GROUP

KOKS Group heeft zich in dertig jaar weten te ontwikkelen tot een topspeler in de markt. De Alkmaarse producent en leverancier van reinigingsmaterieel opereert wereldwijd meer dan succesvol dankzij een slimme bedrijfsfilosofie en een ongekende innovatiedrang. Sleutelwoorden: kwaliteit, veiligheid en ergonomie. “We gaan steeds een stapje verder”.

 
KOKS Group uitdaging

CENTRALE MARKETINGSTRATEGIE

UITDAGING

KOKS Group had behoefte aan een online partner, die hun volledig ontzorgde op zowel e-commerce als online marketing gebied. Vanuit Bluedesk werd een geheel nieuw e-commerce platform ontwikkeld, waarmee KOKS internationaal de markt mee kan bedienen. JEROME werd aangetrokken om de online marketingstrategie van de verschillende bedrijven te herzien en te centraliseren.

"Dankzij de uitstekende technische, flexibele en creatieve mogelijkheden binnen het all-in-one DynamicWeb platform kunnen wij nu vanuit één portal iedere website en bijbehorende taallagen met individuele content opstellen en optimaal online marketingcampagnes opzetten binnen de corporate huisstijl en er tevens voor zorgen dat de KOKS familiebedrijfsuitstraling herkenbaar is. Aangevuld met de standaard geïntegreerde E-commerce integratie zijn wij klaar voor een mooie online toekomst. " 

 

Gerhard van Reeuwijk

Corporate manager marketing & communication

KOKS Group

 

KOKS JEROME aanpak

Intensieve samenwerking

AANPAK VAN JEROME

Online viel er nog veel te winnen, maar wij hebben als eerste een goede basis gelegd door een heldere strategie op te stellen en alle kanalen op de juiste manier in te richten.

 

Alle KPI's werden meetbaar gemaakt en hiervoor werd een overzichtelijk dashboard opgesteld, die in de organisatie eenvoudig kon worden gedeeld en waarop kon worden bijgestuurd. Door de korte lijnen met het development team van Bluedesk kon de website worden geoptimaliseerd voor conversie o.b.v. de vergaarde data.

 

Aan de kant van KOKS werden voor KOKS, AQ-rent en ROM vaste aanspreekpunten bepaald. Zij zorgde voor het oppakken van de activiteiten in hun organisatie. Middels wekelijkse calls werd de voortgang in de gaten gehouden.

Online zichtbaarheid

ONLINE ZICHTBAARHEID

 

+52%

Offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN

 

+312%

Organisch verkeer

ORGANISCH VERKEER

 

+46%

Online conversies

ONLINE CONVERSIES

 

+21%

Contact JEROME

Naar boven