• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Lofta logo Case

Luxe dakkapellen door heel Nederland

Lofta vervult jouw woonbehoeften. Voor specifieke wensen voor jouw dakkapel ben je bij Lofta aan het juiste adres. Een ruimere speelzolder, een lichte kamer of een prachtige werkkamer, bij Lofta ben je aan het juiste adres. Lofta levert door heel Nederland Luxe Dakkapellen.

Lofta helpt je op weg!

Lofta header Case

Inspirerend woningplatform

Visueel en converterend

Lofta is een relatief jonge speler in de dakkapellenmarkt. Met een unieke identiteit heeft Lofta in korte tijd zijn plek verovert in de markt. Onze online superhelden zijn voor Lofta dagelijks bezig met alle online werkzaamheden waarbij de focus ligt op het verzamelen van leads. In een concurrerende markt weten wij met Lofta een specifieke doelgroep aan te spreken die op zoek is naar Luxe Dakkapellen met een specifieke uitstraling. Enkele werkzaamheden die onze Online Superhelden voor Lofta uitvoeren:

 

  • Optimaliseren van de website
  • Diverse A/B Testen
  • Bijsturen van SEA campagnes
  • SEO marketing
  • Social Media marketing

Commercieel Directeur Ruiter Dakkapellen

 Rick Coreelmont

"De klant beweegt zich steeds langer oriënterend online. Met de kennis en flexibiliteit van JEROME en Bluedesk kunnen we de website bezoekers van nog meer gerichte content voorzien."

Lofta mock up Case

Meer conversie en meer leads

Onderscheiden van concurrenten

Lofta onderscheid zich van zijn concurrenten door luxe dakkapellen op maat te maken. De dakkapellen zijn van hoge kwaliteit, worden snel geleverd en binnen 1 dag geplaatst. Een unieke propositie die Lofta onderscheid ten opzichte van zijn concurrenten.

 

Onze online superhelden hebben deze unieke propositie weten te vertalen naar de online kanalen. Door een goede samenwerking met Lofta kunnen wij SEO en SEA optimaal combineren. Door een goede multichannel strategie zijn wij voortdurend bezig om het maximale resultaat te behalen. Als online partner van Lofta Dakkapel zijn wij voortdurend op zoek naar optimalisatie op de landingspagina’s en in de SEA campagnes. Daarnaast zijn we ook bezig om het gedrag van de bezoekers op de website te analyseren en middels diverse A/B testen het conversiepercentage te verhogen op de website.

Contact JEROME

Naar boven