• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Loftdeur logo

Over Loftdeur

De specialist in houten en stalen deuren

Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn op dit moment razend populair. Loftdeur is dé specialist in houten en stalen deuren in Nederland en België. Dankzij de bedrijfsgroei in de afgelopen jaren was het voor Loftdeur tijd om de volgende stap te nemen om deze groei online verder te ondersteunen. Zo is Loftdeur bij de online marketing experts van JEROME gekomen.

Jerome marketing specialisten

Snelle vooruitgang

De juiste keuze

Na gesprekken met verschillende marketingbureaus heeft Loftdeur uiteindelijk gekozen voor de online marketingexperts van JEROME. Vanwege de brede expertise van het team kunnen de online wensen van Loftdeur gerealiseerd worden.

JEROME start een samenwerking altijd met een 0-meting waarna een marketingplan opgesteld wordt. Bij de 0-meting kwamen de eerste verbeterpunten al snel naar voren. JEROME heeft deze punten direct aangepakt. De eerste resultaten hieruit werden al snel zichtbaar. Een veelbelovende start waarvanuit wij samen kunnen doorgroeien en de online autoriteit van Loftdeur kunnen uitbouwen.

"Bedankt voor deze topprestatie en alle verrichte inspanningen sinds onze samenwerking." 

Rob de Monte
Directeur Loftdeur

JEROME case

Geweldige Black Friday campagne

Seizoen specifieke campagnes

JEROME schakelt veel met Loftdeur en de communicatie wordt van beide kanten als zeer prettig ervaren. Door de goede communicatie en korte lijntjes kan er vlot op de nieuwste trends en campagnes ingespeeld worden. Daardoor kon er al vroeg in de samenwerking een goed doordacht Black Friday campagne opgezet worden.

JEROME heeft het initiatief genomen en in overleg veel acties ondernomen in voorbereiding op deze periode. De inspanningen van het team hebben zijn vruchten afgeworpen. De resultaten van de Black Friday campagne zijn fantastisch.

Black Friday resultaat

Verkopen

 

+97%

 

JEROME ecommerce

Roas

 

+100%

 

JEROME POAS

POAS

 

+107%

 

Periode


2021 VS 2022
 

ANDERE SUCCESVERHALEN

Telstar case

TELSTAR

WorldEmp Case

WORLDEMP

Ongediertewinkel case

ONGEDIERTEWINKEL

Contact JEROME

Naar boven
Cookies bij JEROME

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.