• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Milieu Service Nedderland logo

Introductie

Betrouwbare partner

Milieu Service Nederland zorgt sinds de jaren 80 landelijk voor het verwerken van bedrijfsafval van diverse afvalstromen. Hoewel er regelmatig leads binnen kwamen via de website, zochten ze naar een betrouwbare online partner die het aantal leads kan vergroten. Ook Milieu Service Nederland had namelijk te maken met de effecten van de Corona crisis. Onder andere door de gesloten horeca waardoor veel afval niet afgevoerd hoefde te worden. Toch hebben we een mooi resultaat weten te realiseren!

MSN trucks

Hoofddoelstelling

Meer leads genereren

De belangrijkste doelstellingen voor Milieu Service Nederland was om het aantal leads te verhogen. Denk hierbij aan nieuwe contracten voor het leveren van containers en nieuwe afvalstromen. Met de online marketingspecialisten van JEROME hebben we de volgende online kanalen ingezet:

 

 

Het resultaat staat voorop. Daarom kijken de specialisten van JEROME welke campagnes, acties en werkzaamheden nodig zijn om te groeien. Zo zorgen we ervoor dat we de volledige customer journey bedienen.

MSN e-mailmarketing

E-mailmarketing

Meer omzet uit bestaande klanten

E-mailmarketing stond bij Milieu Service Nederland nog in de kinderschoenen. Incidenteel werden er nieuwsbrieven en belangrijke servicemails verzonden. Door de huidige database te verrijken met relevante klantgegevens en het inzetten van marketing automation hebben we meer omzet weten te halen uit de bestaande klanten.

 

Om dit te realiseren heeft JEROME samen met e-mailmarketing partner Copernica een e-mailmarketingplan uitwerkt met daarin de volgende campagnes:

 

  • Afvalstroom personalisatie campagnes
  • Cross-sell campagnes
  • Up-sell campagens

 

Door het aanbrengen van segmentatie en het instellen van de marketing automation flows werden gepersonaliseerde e-mails verstuurd. Dit zorgde voor een hogere open ratio en meer aanvragen voor nieuwe afvalstromen. De eerste campagne zorgde direct al voor een conversiepercentage van 0,71%!

MSN trucks

Social advertising

B2B leadgeneratie

Facebook en LinkedIn zijn uitstekende kanalen voor B2B leadgeneratie. Dit bleek na de eerste resultaten ook te gelden voor Milieu Service Nederland. De social advertising specialisten van JEROME hebben door middel van whitepapers en afvalscans extra leads gegenereerd. Dit hebben we gedaan door de volgende campagnes in te zetten:

 

  • Prospect campagnes
  • Remarketing campagnes

 

Met de prospect campagnes werden de bezoekers verleid om een offerte aan te vragen. De focus lag op het ontzorgen van bedrijfsafval. Converteerde de bezoeker niet? Dan werd de bezoeker geretarget met een gratis afvalscan. Dit resulteerde als snel in een conversiestijging!

MSN SEA voorbeeld

Zoekmachine adverteren

27% meer conversie door campagne optimalisatie

Milieu Service Nederland was al actief op Google Ads. Op basis van het bestaande account heeft JEROME de campagnes weten te optimaliseren en diverse biedstrategieën toegepast. Mede hierdoor zorgde de SEA specialisten van JEROME voor een hogere relevantie en 27% meer omzet!

Wat heeft het opgeleverd?

Resultaten

Binnen 6 maanden hebben we gezorgd voor meer +15,2% verkeer, +27% meer conversies, 6% organische groei. Wil je weten wat de JEROME specialisten voor jou kunnen betekenen? Schakel ons direct in!

BEZOEKERS

 

+15,2%

CONVERSIES

 

+27%

CONVERSIEPERCENTAGE

 

+4,6%

LOOPTIJD

 

6 MAANDEN

Contact JEROME

Naar boven