• Winnaar FD Gazellen 2021
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
NRG logo

NRG in een notendop

De kerncentrale NRG in Petten speelt een groot belang in het onderzoeken, ontwikkelen en maken van nucleaire medicijnen. Wereldwijd is NRG marktleider in het produceren van medische isotopen. Daarnaast onderzoekt en adviseert NRG in kernenergie voor bestaande kerncentrales en nieuwe innovatieve concepten. NRG is deskundig op het gebied van radioactiviteit en straling. 

WorldEmp Case

Een nieuwe start

Online groeien

In augustus 2019 heeft NRG de keuze gemaakt om een geheel nieuwe installatie te bouwen voor hun website. De voornaamste reden van deze keuze is omdat de huidige installatie niet capabel genoeg bleek om goed gevonden te worden in zoekmachines als Google en Bing.

 

Vanaf februari 2020 heeft NRG de online expersite in huis gehaald van JEROME. De expertise van JEROME is in eerste instantie ingezet om te ondersteunen bij de oplevering van de nieuwe website van NRG. Hierbij heeft JEROME gezorgd voor de adviezen, transitie en implementatie van de nieuwe website. Vervolgens hebben wij onze online marketing expertise toegepast om beter gevonden te worden in de Google resultaten.

Daarnaast heeft JEROME de volgende taken uitgevoerd:

 

  • Zoekmachine advertenties 
  • Conversie optimalisatie 
  • Bijsturen online strategie 

 

Bekijk ook:

Advancing Nuclear Performance

Complete transitie met de inzet van onze online marketing expertise 

Ensuring Nuclear Medicine

Betere vindbaarheid en meer online autoriteit

Naar boven
Cookies van JEROME

Deze website maakt gebruik van cookies voor een betere gebruikerservaring. Geef hier uw voorkeur aan.