• Gespecialiseerd marketingteam
  • Vaste prijs
  • Kanaalonafhankelijk
  • Focus op resultaat
  • Flexibel & snel
;

Zelf ongedierte bestrijden

Ongediertewinkel.nl is specialist in ongediertebestrijding. Als je last hebt van ongedierte dan is Ongediertewinkel.nl hét (web)adres voor bestrijdingsmiddelen tegen onder andere muizen, ratten, houtworm, boktor, insecten, vogels en andere plaagdieren.

Direct contact
Ongediertewinkel Case

Meer conversie & meer omzet

Online groei

Ongediertewinkel.nl heeft JEROME gevraagd om zorg te dragen aan de strategie en uitvoering van digital marketing. Voorheen werden deze werkzaamheden verricht door een andere digital marketing bureau. Omdat de resultaten uitbleven heeft Ongediertewinkel.nl ervoor gekozen om team JEROME in te schakelen.

 

Op basis van een concreet digital marketingplan is het marketingteam van JEROME is dagelijks bezig met o.a.

 

  • Bijsturen online strategie
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren (search & display)
  • Social media marketing
  • Online campagnes
  • Conversie optimalisatie

BEZOEKERS

 

+14,20%

CONVERSIES

 

+11,34%

CONVERSIEPERCENTAGE

 

+6,3%

LOOPTIJD

 

15 MAANDEN

Ongediertewinkel.nl Case

Intensieve samenwerking

Partnership

JEROME kan worden gezien als verlengstuk c.q. marketingafdeling van Ongediertewinkel.nl. Op basis van een intensieve samenwerking wordt er dagelijks zorggedragen aan het behalen van de doelstellingen. De branche kennis van Ongediertewinkel.nl én de digital marketing expertise van JEROME spelen hierin de “key”.

 

Ons team focust zich voornamelijk op het vergroten van het aantal relevante bezoekers. Hierbij wordt dagelijks bijgestuurd op basis van de ROI van de marketingkanalen. Daarnaast is ons team actief bezig met het verhogen van het conversiepercentage middels verschillende conversietesten. Hierbij werken wij samen met de implementatiepartij van Ongediertewinkel.nl. Nu de eerste stap in online succes gezet is blijven we voortdurend optimaliseren en steven we overtreffen van de online doelstellingen.

Ongediertewinkel draait op Caas

Commerce As A Service

Ongediertewinkel draait op CAAS

Ongediertewinkel draaide al jaren op Magento1. Echter stopt de ondersteuning van Magento voor platformen die gebruik maken van Magento1. Daardoor was het noodzakelijk voor Ongediertewinkel om een nieuw online platform te kiezen.

 

Ongediertewinkel besloot te kiezen voor CAAS. CAAS omvat een all-in-one e-commerce service. Hierbij ontzorgt Bluedesk de klant volledig op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling en service voor een vast prijs per maand.

 

Wilt u meer weten over CAAS en bent u benieuwd wat CAAS voor u kan betekenen? Bekijk de website.

Meer over CAAS
DIRECT CONTACT
Naar boven