• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Even voorstellen

Ongediertewinkel.nl

Ongediertewinkel.nl is specialist in ongediertebestrijding. Als je last hebt van ongedierte dan is Ongediertewinkel.nl hét (web)adres voor bestrijdingsmiddelen tegen onder andere muizen, ratten, houtworm, boktor, insecten, vogels en andere plaagdieren.

Ongediertewinkel is marktleider in Nederland en is verder actief in België, Duitsland en Oostenrijk. 

Ongediertewinkel Case

Ontzorging en "the next step"

De kennismaking

Begin 2018 heeft Ongediertewinkel.nl JEROME gevraagd om zorg te dragen aan de strategie en uitvoering van de digital marketing kanalen. Voorheen werden deze werkzaamheden verricht door een andere digital marketing bureau. Omdat de resultaten uitbleven, de klant de kennis en capaciteit niet heeft, heeft Ongediertewinkel.nl ervoor gekozen om team JEROME in te schakelen.

Op basis van een concreet digital marketingplan wat elk half jaar geëvalueerd wordt is het marketingteam van JEROME dagelijks bezig met het online succes van Ongediertewinkel.

Samen met Ongediertewinkel is een duidelijke strategie bepaalt waar de Online kennis van JEROME is gebundeld met de vakkennis van Ongediertewinkel. 

Ongediertewinkel Case

Goed begin is het halve werk

De werkwijze

Zoals elke goede online samenwerking begint het bij een goede 0-meting. Op deze manier kunnen onze specialisten een helder plan uitschrijven om de meest geschikte kanalen in te zetten. 

Ongediertewinkel was al in het bezit van een goede website op magento1. De e-commerce cijfers van deze installatie waren destijds niet slecht. Desalniettemin zagen wij een hoop kansen om de online kanalen nog beter in te richten. 

In samenspraak met Ongediertewinkel lag de focus in het begin op

Door een goede samenwerking met de klant kunnen we in eind 2020 deze overtuigende cijfers presenteren ten opzichte van 2018.

SEO traffic

 

+24%

 

Omzet

 

+45%

 

Conversiepercentage

 

+34%

 

Transacties


+94%

 

Ongediertewinkel.nl Case

Hoe hebben we dit bereikt

Partnership

JEROME kan worden gezien als verlengstuk van de marketingafdeling van Ongediertewinkel.nl en door een korte termijn strategie te combineren met een lange termijn strategie hebben we deze mooie resultaten binnen 2 jaar gerealiseerd.

In het begin hebben we een duidelijke focus aangebracht op de categorieën en producten die qua ROI het meest interessant waren. Middels "smart shopping" campagnes konden we dit goed inrichten.

Tevens hebben we met diverse e-mail campagnes ervoor gezorgd dat we de bekende doelgroep bleven inspireren en informeren over de lopende acties. Hierdoor nam het aantal terugkerende bezoeker per maand explosief toe.

 

Ongediertewinkel.nl Case

Stilstand is achteruitgang

Vooruitkijken

Middels een goede SEO strategie hebben we weten te realiseren dat de autoriteit van de website en de posities rondom belangrijke keywords explosief zijn gestegen.

Dit hebben we gedaan door te focussen op  kwaliteit van teksten, sterke linkbuilding en een geoptimaliseerde website. Dit hebben we gedaan voor korte zoektermen en categoriën maar ook long term zoekwoorden die relevant zijn. En dit heeft geresulteerd in prachtige SEO resultaten en een stijging van 24% binnen het organische verkeer.

Ongediertewinkel draait op Caas

Hogere conversiepercentage en omzet

Ongediertewinkel campagne met Sooqr

Voor Ongediertewinkel.nl hebben wij in een bepaalde campagneperiode Sooqr ingezet om meer conversie te realiseren. De resultaten gemeten tijdens de periode Black Friday & Cyber Monday 2021 waren bovenverwachting. In vergelijking met dezelfde periode in 2020 kwamen we tot de volgende resultaten:

+65% On-Site conversiepercentage
+125% Winkelwagenwaarde per sessie
+50% Omzet

Wilt u meer weten over onze partner Sooqr en bent u benieuwd wat Sooqr voor u kan betekenen? Bekijk de website.

Ongediertewinkel Case

Visualisatie en conversie

Shoppen bij Ongediertewinkel

JEROME werkt dagelijks om de doelstellingen, die samen met Ongediertewinkel zijn gesteld, te bereiken. Het inzetten van de juiste kanalen en de juiste wijze is daarvoor van belang. Elk kanaal heeft namelijk zijn eigen waarde en funtionaliteit. 

Eén van de kanalen die ingezet wordt is zoekmachine adverteren. Dit wordt gedaan aan de hand van Google Ads. Er zijn vele mogelijkheden. Zo zetten wij verschillende shopping campagnes in om de conversie te verhogen. 

Erkenning van het succes

Ongediertewinkel in de Emerce Eguide 2021

Vol trots kunnen wij zeggen dat we in de Emerce Eguide van 2021 staan met twee prachtige cases, namelijk: KOKS (Bluedesk) en Ongediertewinkel.nl (JEROME).

De Emerce Eguide keert jaarlijks terug en staat vol met creatieve cases van online professionals.

De Eguide is ideaal voor een ieder die zich wil oriënteren binnen het aanbod van de diverse soorten bureaus.

Heb jij al een exemplaar? Download hier onze cases!

Ongediertewinkel draait op Caas

Van Magento1 naar Caas

Ongediertewinkel draait op CAAS

Ongediertewinkel draaide al jaren op Magento1. Echter stopt de ondersteuning van Magento voor platformen die gebruik maken van Magento1. Daardoor was het noodzakelijk voor Ongediertewinkel om een nieuw online platform te kiezen.

Ongediertewinkel besloot te kiezen voor CAAS. CAAS omvat een all-in-one e-commerce service. Hierbij ontzorgt Bluedesk de klant volledig op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling en service voor een vast prijs per maand.

Wilt u meer weten over CAAS en bent u benieuwd wat CAAS voor u kan betekenen? Bekijk de website.

Contact JEROME

Naar boven