• Gespecialiseerd marketingteam
  • Vaste prijs
  • Kanaalonafhankelijk
  • Focus op resultaat
  • Flexibel & snel
;

Zelf ongedierte bestrijden

Ongediertewinkel.nl is specialist in ongediertebestrijding. Als je last hebt van ongedierte dan is Ongediertewinkel.nl hét (web)adres voor bestrijdingsmiddelen tegen onder andere muizen, ratten, houtworm, boktor, insecten, vogels en andere plaagdieren.

Direct contact
Ongediertewinkel Case

Meer conversie & meer omzet

Online groei

Ongediertewinkel.nl heeft JEROME gevraagd om zorg te dragen aan de strategie en uitvoering van digital marketing. Voorheen werden deze werkzaamheden verricht door een andere digital marketing bureau. Omdat de resultaten uitbleven heeft Ongediertewinkel.nl ervoor gekozen om team JEROME in te schakelen.

 

Op basis van een concreet digital marketingplan is het marketingteam van JEROME dagelijks bezig met o.a.:

 

BEZOEKERS

 

+14,20%

CONVERSIES

 

+11,34%

CONVERSIEPERCENTAGE

 

+6,3%

LOOPTIJD

 

15 MAANDEN

Ongediertewinkel.nl Case

Intensieve samenwerking

Partnership

JEROME kan worden gezien als verlengstuk van de marketingafdeling van Ongediertewinkel.nl. Op basis van een intensieve samenwerking wordt er dagelijks zorggedragen aan het behalen van de doelstellingen. De branche kennis van Ongediertewinkel.nl én de digital marketing expertise van JEROME spelen hierin de “key”.

 

Ons team focust zich voornamelijk op het vergroten van het aantal relevante bezoekers. Hierbij wordt dagelijks bijgestuurd op basis van de ROI (Return of Investment) van de marketingkanalen. Daarnaast is ons team actief bezig met het verhogen van het conversiepercentage middels verschillende conversietesten. Hierbij werken wij samen met de implementatiepartij van Ongediertewinkel.nl. Nu de eerste stap in online succes gezet is blijven we voortdurend optimaliseren en steven we overtreffen van de online doelstellingen.

Ongediertewinkel draait op Caas

Van Magento1 naar Caas

Ongediertewinkel draait op CAAS

Ongediertewinkel draaide al jaren op Magento1. Echter stopt de ondersteuning van Magento voor platformen die gebruik maken van Magento1. Daardoor was het noodzakelijk voor Ongediertewinkel om een nieuw online platform te kiezen.

 

Ongediertewinkel besloot te kiezen voor CAAS. CAAS omvat een all-in-one e-commerce service. Hierbij ontzorgt Bluedesk de klant volledig op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling en service voor een vast prijs per maand.

 

Wilt u meer weten over CAAS en bent u benieuwd wat CAAS voor u kan betekenen? Bekijk de website.

Meer over CAAS
Ongediertewinkel Case

Visualisatie en conversie

Shoppen bij Ongediertewinkel

JEROME werkt dagelijks om de doelstellingen, die samen met Ongediertewinkel zijn gesteld, te bereiken. Het inzetten van de juiste kanalen en de juiste wijze is daarvoor van belang. Elk kanaal heeft namelijk zijn eigen waarde en funtionaliteit. 

 

Eén van de kanalen die ingezet wordt is zoekmachine adverteren. Dit wordt gedaan aan de hand van Google Ads. Er zijn vele mogelijkheden. Zo zetten wij verschillende shopping campagnes in om de conversie te verhogen. 

Naar boven