• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Powertools Logo

Gereedschap van hoge kwaliteit

Over Powertools

Powertools is dé online gereedschap dealer van Nederland. Powertools levert machines en machine toebehoren voor de bouw en industrie, maar ook voor de particuliere klusser. De specialisten van Powertools hebben jarenlange ervaring in de bouwwereld en met een breed assortiment aan A-merken is Powertools de juiste plek voor onder andere gereedschap, bevestigingsmaterialen, beschermfolies en accessoires voor op de werkplaats. Powertools is een samenwerking met JEROME aangegaan om via online marketingactiviteiten voor een stijging in websiteverkeer en conversies te zorgen.

Bas - Powertools support

FEED MANAGEMENT

DE JUISTE LEADS BEREIKEN OP DE JUISTE PLEK

Powertools is de samenwerking met JEROME aangegaan om gerichter met online marketing aan de slag te gaan en betere online resultaten te behalen. Om de gezette doelstellingen te behalen, heeft JEROME geadviseerd om de zichtbaarheid van het productaanbod van Powertools te vergroten middels feedmarketing. Hiervoor heeft JEROME de feedmarketing-tool Channable  ingezet. Channable is de ultieme tool voor feed management en SEA automatisering. Via een import heeft JEROME de producten van Powertools verwerkt in Channable. De producten van Powertools worden nu verkocht op platformen als Beslist.nl, Vergelijk.nl en Bol.com. Direct vanaf de start zijn de resultaten zichtbaar, een groter publiek ziet de producten van Powertools en de verkopen stegen gelijk.

 

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING VOOR JE IN HUIS!

WIL JE WETEN HOE JE SUCCESVOL ONLINE LEADS KUNT GENEREREN?

FIMIH Laadplein

Google Ads campagne

ONLINE ZICHTBAAR WORDEN

JEROME heeft krachtige Google Ads campagnes opgezet voor Powertools. Google Ads geeft inzicht in zeer nuttige gegevens, zoals het aantal vertoningen, de kosten, het aantal conversies en nog veel meer. Bovendien geeft het platform constant aanbevelingen om de advertenties te optimaliseren. Door Google Ads in te zetten kan de juiste doelgroep bereikt worden. Een campagne levert een betere vindbaarheid op en tegelijkertijd houdt Powertools controle over de kosten.

JEROME heeft Performance Max campagnes ingericht voor Powertools. Dit is efficiënte campagne, waarbij alle kanalen gecombineerd worden in een enkele campagne. JEROME weet precies hoe je de advertenties moet inrichten, om zoveel mogelijk leads te genereren en de beste online resultaten te behalen. 

FIMIH Laadplein

SERVICE VAN TOPKLASSE

MAATWERK LEADBOTS

JEROME heeft een chatbot geïnstalleerd op de website van Powertools om meer leads te kunnen genereren. De tool die JEROME heeft ingezet op de website van Powertools is Futy. Binnen deze tool kun je maatwerk leadbots creëren die volledig te personaliseren zijn.

Zoals in de afbeelding te zien, zijn de huisstijl kleuren van Powertools verwerkt in de chatbot. Bezoekers kunnen eenvoudig een offerte aanvragen, vragen stellen of aangeven dat ze aan het rondkijken zijn. Dit verbetert de klantervaring aanzienlijk. 56% van de websitebezoekers geeft voorkeur aan een gesprek met een chatbot in plaats van een telefoongesprek. 

HET RESULTAAT

De tot nu toe ingezette online marketinginspanningen hebben mooie resultaten opgeleverd voor Powertools. Door de producten van Powertools op de juiste plekken aan te bieden en te adverteren op relevante zoekopdrachten ziet Powertools de omzet stijgen. Hieronder worden de belangrijkste resultaten uitgelicht.

Opbrengst

OMZET

 

+49,3%

Stijging conversies Powertools

CONVERSIES

 

+15%

Bezoekers

BEZOEKERS

 

+9.9%

FIMIH laadoplossing

WIL JIJ ALLES WETEN OVER LEADGENERATIE?

BEZOEKERS AANTREKKEN

Er zijn verschillende marketingactiviteiten ingezet om het aantal leads van Powertools te verhogen en de verkopen te stimuleren. Online marketing is een must voor ieder bedrijf. Door activiteiten te combineren worden de juiste leads op het juiste moment aangetrokken om vervolgens op jouw website te worden geconverteerd tot een volwaardige klant.

Wanneer jouw bedrijf online niet vindbaar is, gaan concurrenten er met jouw potentiële klanten vandoor. JEROME zorgt ervoor dat je de concurrentie voor blijft en online kan blijven groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten via onderstaande button. 

ANDERE SUCCESVERHALEN

CBK case

CBK - Camera beveiliging kopen

FIMIH Case

FIMIH - Energy solutions

Basefarm case

BASEFARM

Contact JEROME

Naar boven