• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
REMEHA logo Case

De beste CV ketel

Remeha is een fabrikant voor CV ketels, thermostaten en zonneboilers. Met een historie van circa 80 jaar heeft Remeha een prominente positie ingenomen binnen de CV ketel markt. De Remeha Tzerra Plus is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste CV ketel.

REMEHA header Case

Gericht op leads

Online campagne

De Remeha Tzerra Plus CW3 & de Remeha Tzerra Plus CW 4 zijn bekroond met het predicaat “Beste uit de Test” van de Consumentenbond. Om die reden heeft Remeha in samenwerking met JEROME een sterke online campagne opgezet. Het doel van de campagne was om zoveel mogelijk leads te genereren via de campagnesite (tzerrapluscvketel.nl).

 

Voor de Remeha Tzerra Plus Consumentenbond campagne heeft JEROME zorggedragen aan onder andere de:

 

  • Online strategie
  • Google Adwords campagnes
  • Facebook campagnes

Digital Marketing Specialist - Remeha

Leonie Dashorst

"Ik zal jullie zeker als bureau aanbevelen! Ook voor in de toekomst of wellicht in andere bedrijven/functies die ik nog ga beoefenen in de toekomst!"

REMEHA mock up Case

Focus op resultaat

Succesvol online resultaat

Voorafgaand aan de online campagne heeft JEROME de doelstellingen opgesteld. Hier uit zijn KPI’s voort gekomen met betrekking tot het aantal bezoekers en conversies. Het digital marketingteam van JEROME heeft dagelijks de resultaten gemonitoord en waar nodig bijgestuurd op de KPI’s. Dit heeft er voor gezorgd op 60% van de looptijd van de campages de doelstelling met betrekking tot het aantal bezoekers al was bereikt.

Contact JEROME

Naar boven