Als beste getest door de consumentenbond

Remeha Tzerra Plus

Remeha
De beste CV ketel

Remeha is een fabrikant voor CV ketels, thermostaten en zonneboilers. Met een historie van circa 80 jaar heeft Remeha een prominente positie ingenomen binnen de CV ketel markt. De Remeha Tzerra Plus is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste CV ketel.omfortabeler.

Benieuwd naar het succes van Remeha met JEROME?

Gericht op leads

Online campagne

De Remeha Tzerra Plus CW3 & de Remeha Tzerra Plus CW 4 zijn bekroond met het predicaat “Beste uit de Test” van de Consumentenbond. Om die reden heeft Remeha in samenwerking met JEROME een sterke online campagne opgezet. Het doel van de campagne was om zoveel mogelijk leads te genereren via de campagnesite (tzerrapluscvketel.nl).

Voor de Remeha Tzerra Plus Consumentenbond campagne heeft JEROME zorggedragen aan onder andere de:

  • Online strategie
  • Google Adwords campagnes
  • Facebook campagnes

Ga jij ook voor maximaal online resultaat?

35
meer bezoekers
20
minder advertentiekosten
230
meer conversie

Ik zal jullie zeker als bureau aanbevelen! Ook voor in de toekomst of wellicht in andere bedrijven/functies die ik nog ga beoefenen in de toekomst!

Leonie DashorstDigital Marketing Specialist - Remeha
Focus op resultaat

Succesvolle online campagne

Voorafgaand aan de online campagne heeft JEROME de doelstellingen opgesteld. Hier uit zijn KPI’s voort gekomen met betrekking tot het aantal bezoekers en conversies. Het digital marketingteam van JEROME heeft dagelijks de resultaten gemonitoord en waar nodig bijgestuurd op de KPI’s. Dit heeft er voor gezorgd op 60% van de looptijd van de campages de doelstelling met betrekking tot het aantal bezoekers al was bereikt.

Campagne strategie
Facebook adverteren
Zoekmachine adverteren
Wil je ook meer online omzet?

Schakel JEROME in!