• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Ontstoppen, inspecteren en opsporen

Bij RIDGID Kollmann vinden rioolspecialisten, loodgieters, installateurs, dakdekkers en lekdetectiebedrijven alle benodigdheden om te ontstoppen, leidingen te inspecteren of lekkages op te sporen.

 

In de door Bluedesk ontwikkelde webshop vind je een ruim assortiment producten om jouw werk snel en efficient uit te voeren. Van rioolcamera’s tot ontstoppingsmachines en van lekdetectieapparatuur tot pijpsnijders.

RIDGID Kollmann online platform

Ontwikkeling en realisatie webshop

WAT HEBBEN WE GEDAAN?

RIDGID Kollmann is onderdeel van KOKS Group. Na de succesvolle lancering van de KOKS Corporate websites hebben wij met elkaar doorgepakt op de webshops.


Allereerst is een analyse gemaakt van de huidige webshop van RIDGID Kollmann. De best practices hiervan zijn verwerkt in het nieuwe design. Vanuit het all-in-one platform Dynamicweb®, waar o.a. e-commerce, PIM en online marketing aan boord zitten, konden we binnen dezelfde installatie de webshops ontwikkelen. Dit maakt het beheer van zowel de corporate site als de webshop een stuk eenvoudiger en efficiënter.

 

Wij hebben verder gezorgd voor een integratie met AccoutView, MultiSafepay en PostNL.

RIDGID Kollmann online succes

Blueprint voor KOKS Group webshops

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

De webshop van RIDGIDKollmann.com is daarmee de blueprint geworden voor de andere shops die KOKS Group gaat lanceren. Deze kostenefficiënte oplossing maakt tevens een relatief korte doorlooptijd mogeljk.

 

Hierdoor kan KOKS Group nu in een hoog tempo verder hun marktleiderschap online verder uitbouwen en de voorsprong op de concurrenten vergroten. Dit doen wij samen met het digital marketingteam van JEROME.

"Als marktleider en fabrikant van vacuümwagens en industrieel- en rioolreinigingsmaterieel beseffen wij als KOKS Group ons terdege dat b2b websites steeds belangrijker worden in onze inbound marketing mix. Onze wereldwijd verspreide klanten besteden immers steeds meer tijd online om informatie te verzamelen rondom de aanschaf van onze complexe technische kapitaal producten. KOKS Group heeft als corporate brand meerdere onderliggende merken en bedrijven met hun eigen productgroepen, uitstraling, kernwaarden en online positionering. Zij hebben ieder een eigen belang bij hun website. Voor KOKS Group het uitgangspunt om een goedwerkende conversiegerichte multisite te realiseren waarbij een flexibel en sterke mastertemplate ontwikkeld moest worden. Dankzij de uitstekende technische, flexibele en creatieve mogelijkheden binnen het all-in-one DynamicWeb platform kunnen wij nu vanuit één portal iedere website en bijbehorende taallagen met individuele content opstellen en optimaal online marketingcampagnes opzetten binnen de corporate huisstijl en er tevens voor zorgen dat de KOKS familiebedrijfsuitstraling herkenbaar is. Aangevuld met de standaard geïntegreerde E-commerce integratie zijn wij klaar voor een mooie online toekomst. " 

 

Gerhard van Reeuwijk

Corporate manager marketing & communication

KOKS Group

 

Meer lezen over de case met KOKS Group?

Bluedesk heeft KOKS Group geholpen bij het realiseren van de ambitie door de online strategie verder uit te werken en de huidige online basis naar een hoger niveau te tillen.

 

Met de inrichting van een nieuw geïntegreerd eCommerce platform is een zeer schaalbare omgeving geleverd die actief de online business ondersteunt en vooral de vindbaarheid in landen en talen faciliteert door slimme inrichting van productcontent.

 

Erkenning van het succes

RIDGID Kollmann in de Emerce Eguide 2022

Vol trots kunnen wij zeggen dat we in de Emerce Eguide van 2022 staan met twee prachtige cases, namelijk: RIDGID Kollmann (Bluedesk) en Truckland (JEROME).

 

De Emerce Eguide keert jaarlijks terug en staat vol met creatieve cases van online professionals.

 

De Eguide is ideaal voor een ieder die zich wil oriënteren binnen het aanbod van de diverse soorten bureaus.

 

Heb jij al een exemplaar? Download hier onze cases!

Contact JEROME

Naar boven