• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Eliassen - Home & Garden

  Ongediertebestrijding voor de B2B

  Over RONADA

  Bij RONADA Ongediertebestrijding kunt u denken aan de volgende diensten; knaagdierbestrijding, insectenbestrijding en vogelwering. RONADA bevindt zich voornamelijk in de Business to Business branche. 

   

  De samenwerking van JEROME en RONADA is gestart op 1 november 2018. De resultaten van deze case worden elke kwartaal geupdate. 

  Ronada - Vliegenlampen

  Gebrek aan tijd en kennis

  Volledige ontzorging

  RONADA maakte de afgelopen jaren een mooie groei door. Deze groei is voornamelijk ontstaan door de goede werkzaamheden die men deed bij grote bedrijven. Middels mond-tot-mond reclame hebben zij veel nieuwe klanten gekregen. 


  Door de groei was er eigenlijk geen tijd voor de inspanningen rondom de marketingkanalen en het werven van nieuwe klanten. Met die reden heeft RONADA contact gezocht met de online specialisten van JEROME. Middels een goed marketingplan hebben we samen met RONADA een marketingplan opgesteld. In dit marketingplan hebben we vastgelegd hoe we de marketingstrategie op korte en middellange termijn gaan inrichten. 

  Ronada - Online ondersteuning - online marketing

  Als de basis maar goed is

  Een helder vertrekpunt

  De online kennis bij RONADA was nauwelijks aanwezig en bovendien was er geen tijd om dit goed op te pakken. Omdat er weinig tot niets werd gedaan aan campagnes hebben wij in eerste instantie de basis goed ingericht. Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, rapportages en duidelijke KPI'S zorgen ervoor dat we alle inspanningen direct kunnen koppelen aan een resultaat. 

  Door een goede, intensieve samenwerking met de klant kunnen we dagelijks de campagnes optimaliseren en weten we een goede balans te vinden tussen conversie en inspiratie. Door de specifieke doelgroep van RONADA (B2B) hebben we veel specifieke landingspagina's gecreeerd en gekoppeld aan onze SEA campagnes. Op die manier halen we het maximale uit het budget door een goede kwaliteitscore en een hoge relevantie.  

  Ronada bestrijding

  Meer leads

  Van een hogere kwaliteit

  De basis staat goed en daarvandaan zijn wij verder gegaan met het inrichten van de betaalde campagnes en het opstellen van specifieke landingspagina's. Samen met de klant hebben wij een duidelijk vertrekpunt gecreeerd middels het marketingplan. Zodoende kunnen onze specialisten een goede focus aanbrengen in de zoekwoorden, advertenties en campagnes in totaliteit. 


  Met de online marketingspecialisten van JEROME hebben we de volgende online kanalen ingezet om het maximale online resultaat voor RONADA te behalen:


   

   

  Wat heeft het opgeleverd?

  Resultaten

  Sinds november 2018 hebben we samen met RONADA een spectaculaire groei behaald op de KPI's die we vooraf hebben afgesproken: bereik, leads en kwaliteit van leads. Daarnaast ontzorgen en ondersteunen we de klant ook van alle marketingwerkzaamheden en zijn we ook een sparringpartner voor alle online vraagstukken.
   

  BEZOEKERS

   

  +41,89%

  CONVERSIES

   

  +117,71%

  CONVERSIERATIO

   

  +54%

  LOOPTIJD

   

  33 MAANDEN

  Schakel ons in

  Alles uit online marketing halen?

  Wil je meer weten over JEROME en ben je benieuwd wat JEROME voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze online marketingspecialisten!

  Ontvang gratis advies
  DIRECT CONTACT

  ANDERE SUCCESVERHALEN

  Truckland case

  TRUCKLAND

  Bekijk de case
  WorldEmp Case

  WORLDEMP

  Bekijk de case
  Basefarm case

  BASEFARM

  Bekijk de case
  Naar boven