• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Eliassen - Home & Garden

Ongediertebestrijding voor de B2B

Over RONADA

Bij RONADA Ongediertebestrijding kunt u denken aan de volgende diensten; knaagdierbestrijding, insectenbestrijding en vogelwering. RONADA bevindt zich voornamelijk in de Business to Business branche. 

 

De samenwerking van JEROME en RONADA is gestart op 1 november 2018. De resultaten van deze case worden elke kwartaal geupdate. 

Ronada - Vliegenlampen

Gebrek aan tijd en kennis

Volledige ontzorging

RONADA maakte de afgelopen jaren een mooie groei door. Deze groei is voornamelijk ontstaan door de goede werkzaamheden die men deed bij grote bedrijven. Middels mond-tot-mond reclame hebben zij veel nieuwe klanten gekregen. 


Door de groei was er eigenlijk geen tijd voor de inspanningen rondom de marketingkanalen en het werven van nieuwe klanten. Met die reden heeft RONADA contact gezocht met de online specialisten van JEROME. Middels een goed marketingplan hebben we samen met RONADA een marketingplan opgesteld. In dit marketingplan hebben we vastgelegd hoe we de marketingstrategie op korte en middellange termijn gaan inrichten. 

Ronada  - Online ondersteuning - online marketing

Als de basis maar goed is

Een helder vertrekpunt

De online kennis bij RONADA was nauwelijks aanwezig en bovendien was er geen tijd om dit goed op te pakken. Omdat er weinig tot niets werd gedaan aan campagnes hebben wij in eerste instantie de basis goed ingericht. Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, rapportages en duidelijke KPI'S zorgen ervoor dat we alle inspanningen direct kunnen koppelen aan een resultaat. 

Door een goede, intensieve samenwerking met de klant kunnen we dagelijks de campagnes optimaliseren en weten we een goede balans te vinden tussen conversie en inspiratie. Door de specifieke doelgroep van RONADA (B2B) hebben we veel specifieke landingspagina's gecreeerd en gekoppeld aan onze SEA campagnes. Op die manier halen we het maximale uit het budget door een goede kwaliteitscore en een hoge relevantie.  

Ronada bestrijding

Meer leads

Van een hogere kwaliteit

De basis staat goed en daarvandaan zijn wij verder gegaan met het inrichten van de betaalde campagnes en het opstellen van specifieke landingspagina's. Samen met de klant hebben wij een duidelijk vertrekpunt gecreeerd middels het marketingplan. Zodoende kunnen onze specialisten een goede focus aanbrengen in de zoekwoorden, advertenties en campagnes in totaliteit. 


Met de online marketingspecialisten van JEROME hebben we de volgende online kanalen ingezet om het maximale online resultaat voor RONADA te behalen:


 

 

Wat heeft het opgeleverd?

Resultaten

Sinds november 2018 hebben we samen met RONADA een spectaculaire groei behaald op de KPI's die we vooraf hebben afgesproken: bereik, leads en kwaliteit van leads. Daarnaast ontzorgen en ondersteunen we de klant ook van alle marketingwerkzaamheden en zijn we ook een sparringpartner voor alle online vraagstukken.
 

BEZOEKERS

 

+41,89%

CONVERSIES

 

+117,71%

CONVERSIERATIO

 

+54%

LOOPTIJD

 

33 MAANDEN

Schakel ons in

Alles uit online marketing halen?

Wil je meer weten over JEROME en ben je benieuwd wat JEROME voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze online marketingspecialisten!

ANDERE SUCCESVERHALEN

Truckland case

TRUCKLAND

WorldEmp Case

WORLDEMP

Basefarm case

BASEFARM

Contact JEROME

Naar boven