• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Sturen op conversie

De soci.bike is een onderdeel van de Soci-Com Holding. De soci.bike is een elektrische bakfiets die tot in het laatste detail het verschil maakt. Juist dat maakt juist deze bakfiets zo uniek. De soci.bike maakt dagelijkse ritten makkelijker, leuker, veiliger en comfortabeler.

Soci Bike visual Case

Oog voor detail

Converterend e-commerce platform

Het WordPress e-commerce platform dat voor soci.bike is gebruikt is zeer gebruiksvriendelijk. Het platform is, door Bluedesk, zo ontworpen dat de ambassadeurs van soci.bike hun eigen pagina kan aanpassen. Via de ambassadeurs kan een proefrit worden aangevraagd, om vervolgens tot een aankoop over te gaan. Daarnaast is het mogelijk om de soci.bike te rijden via een leaseconstructie. Dit is vaak een aantrekkelijke oplossing, omdat je een bakfiets vaak maar voor een bepaalde periode nodig hebt.

Soci Bike visual Case

Onze werkzaamheden

Digitale volwassenheid

Soci.bike kwam naar JEROME om de elektrische bakfiets zo goed mogelijk op de markt te zetten. Door middel van ambassadeurs wil soci.bike meer leads genereren, dit doet soci.bike door gratis proefritten aan te bieden via de ambassadeurs. JEROME helpt soci.bike de online prestaties te verbeteren en sturen naar ‘digitale volwassenheid’. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 

  • Online strategie
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • E-mailmarketing
  • Social media adverteren

 

Kort na de lancering van de soci.bike heeft JEROME fraaie resultaten weten te halen.

Soci Bike mock up Case

Gericht op conversie

Online strategie

JEROME is vanaf de beginfase nauw betrokken geweest bij het uitdenken en uitvoeren van de online strategie. Middels een effectief strategisch marketingplan hebben onze online superhelden de online strategie uitgewerkt. Hierdoor heeft soci.bike een unieke onderscheidende identiteit die, gezien de snelle resultaten, aanslaat bij de doelgroep.

 

Onze focus ligt op het werven van leads in de vorm van een proefrit aanvraag. Daarnaast sturen wij op concrete bestellingen via de website van soci.bike. In een korte periode heeft soci.bike in samenwerking met JEROME al tientallen lease aanvragen, bestellingen en ambassadeurs weten te werven.

 

Nu soci.bike zich continue verder ontwikkeld met accessoires van de bakfiets, blijven wij ons verder ontwikkelen op het gebied van de digitale wereld. We blijven de cijfers nauwkeurig volgen en zullen naar onze doelstellingen blijven streven.

Contact JEROME

Naar boven