• Gespecialiseerd marketingteam
  • Vaste prijs
  • Kanaalonafhankelijk
  • Focus op resultaat
  • Flexibel & snel
;
Case Sonic Equipment

Work Efficient. Work With Sonic.

Sonic Equipment

Sonic Equipment ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardig handgereedschap, opslagsystemen en speciale gereedschappen.

 

De producten stellen professionals in staat om een maximale productieve output te bereiken, omdat ze werken met hoogwaardige gereedschappen op premium werkplekken. Sonic staat voor efficiency, kwaliteit en stijl.

Direct contact
Ongediertewinkel Case

Meer conversie & meer omzet

Online groei

Sonic Equipment is de autoriteit binnen de automotive tools. Kwaliteit gereedschap dat ervoor zorgt dat men optimaal kan werken.

WORK EFFICIENT. WORK WITH SONIC. 

Sonic Equipment heeft een grote naamsbekendheid en een unieke branding. Dit maakt het voor ons team extra gaaf om te werken met mooie content. Echter bleven er een hoop online kansen en mogelijkheden onbenut door het gebrek aan online kennis.


Met een duidelijke roadmap wordt er invulling gegeven aan het inrichten van nieuwe kanalen en optimaliseren van huidige kanalen. Hierbij ligt de focus op Search Engine Optimization (SEO) & Search Engine Advertising (SEA) en Social media campagnes. Door de pagina’s te optimaliseren, nieuwe content te schrijven en dit te koppelen aan sterke SEA campagnes weten we meer converterende bezoekers naar de website te trekken.

Social media marketing sonic equipment

Meer online succes

Dagelijks resultaat

Sinds de samenwerking van Sonic Equipment is gestart, is het team dagelijks bezig met het vergroten van het online succes voor Sonic Equipment. Hierbij wordt veel rekening gehouden met de specifieke B2B doelgroep en  unieke propositie en uitstraling die Sonic Equipment heeft. Alle facetten van online marketing worden ingezet om de online doelstellingen te behalen. Op deze manier zijn onze marketing specialisten bezig om de naamsbekendheid (awereness) te vergroten en het merk Sonic Equipment nog meer naar voren te brengen. 

 

Wij houden ons onder andere bezig met:

 

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • E-mailmarketing
  • Social media marketing

 

Daarnaast zijn onze specialisten direct betrokken bij de realisatie van een nieuwe e-commerce platform, gebouwd door Bluedesk. Een intensieve samenwerking waarbij gewin, gemak, genot voor de klant centraal staat en wij vanuit marketing natuurlijk scherp meekijken op de beste conversiepaden voor zowel B2B als B2C. 

 

Zodra de website live is zullen we hier zeker wat meer over vertellen!

Schakel ons in!
DIRECT CONTACT
Naar boven