• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Truckland logo Case

Internationale verslavingszorg

Triora is een internationale kliniek voor mensen met een verslaving. Meer dan 60% van de behandelingen zijn succesvol middels de unieke Triora methode.

Triora online groeien

Volwaardig partnership

De online partner

Waar ons zusterbedrijf Bluedesk verantwoordelijk is geweest voor de realisatie van het nieuwe business platform o.b.v. Dynamicweb, is JEROME nauw betrokken bij alle online kanalen van Triora. Op dagelijkse basis wordt er intensief samengewerkt met het team van Triora om meer conversie en meer omzet te behalen.

 

JEROME is o.a. dagelijks bezig met:

 

  • Centraal aanspreekpunt voor alle (internationale) partijen
  • Online consultancy
  • Online strategie
  • Analyse & bijsturing

CEO - Triora

John Kreuze

"We leven in een tijd dat patiënten meer en meer zelf op zoek gaan naar de voor hen beste zorg en behandeling. Triora zocht een online specialist die in staat is om hier een optimale performance in te realiseren, zowel in Nederland als in het buitenland. De gestarte samenwerking is veelbelovend!"

Triora slider Case

Spin in het online web

Internationale aanpak

Triora werkt samen met diverse internationale partijen. JEROME fungeert hier als centraal strategisch aanspreekpunt voor alle digital marketing werkzaamheden. JEROME was tijdens de realisatie van het nieuwe business platform al betrokken. Hierdoor zitten er landspecifieke slimme marketingtechnieken in de website, welke op korte termijn hebben geresulteerd in meer conversie en meer omzet.

 

Triora was door de coronacrisis genoodzaakt om in zeer korte tijd hun behandelingen online aan te bieden. Met name in Spanje werd Triora hard geraakt door de coronamaatregelen. Dit vergde intern niet alleen aanpassingen, maar ook de nodige inspanningen online. In de afgelopen maanden zijn de onderstaande resultaten behaald.

ORGANISCH VERKEER

 

+30%

LEADS

 

+32%

BOUNCEPERCENTAGE

 

-10%

Contact JEROME

Naar boven