Succesvolle internationale verslavingszorg

Triora verslavingszorg

Triora
Internationale verslavingszorg

Triora is een internationale kliniek voor mensen met een verslaving. Meer dan 60% van de behandelingen zijn succesvol middels de unieke Triora methode.

Benieuwd naar het succes van Triora met JEROME?

Volwaardig partnership

De online partner

Waar ons zusterbedrijf Bluedesk verantwoordelijk is geweest voor de realisatie van het nieuwe business platform o.b.v. Dynamicweb, is JEROME nauw betrokken bij alle online kanalen van Triora. Op dagelijkse basis wordt er intensief samengewerkt met het team van Triora om meer conversie en meer omzet te behalen.

JEROME is o.a. dagelijks bezig met:

  • Centraal aanspreekpunt voor alle (internationale) partijen
  • Online consultancy
  • Online strategie
  • Analyse & bijsturing

Ga jij ook voor maximaal online resultaat?

369
meer bezoekers
79
meer leads
91
in Google top 10

We leven in een tijd dat patiënten meer en meer zelf op zoek gaan naar de voor hen beste zorg en behandeling. Triora zocht een online specialist die in staat is om hier een optimale performance in te realiseren, zowel in Nederland als in het buitenland. De gestarte samenwerking is veelbelovend!

John KreuzeCEO - Triora
Spin in het online web

Internationale aanpak

Triora werkt samen met diverse internationale partijen. JEROME fungeert hier als centraal strategisch aanspreekpunt voor alle digital marketing werkzaamheden. JEROME was tijdens de realisatie van het nieuwe business platform al betrokken. Hierdoor zitten er landspecifieke slimme marketingtechnieken in de website, welke op korte termijn hebben geresulteerd in meer conversie en meer omzet.

Centraal aanspreekpunt
Focus op leads
Succesvolle campagnes
Wil je ook meer online omzet?

Schakel JEROME in!