• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Truckland logo Case

Specialist in bedrijfsmobiliteit

Truckland is één van de grootste bedrijfswagen dealers van Nederland. Het bedrijf heeft 19 vestigingen in Nederland, België en Spanje. Truckland is gespecialiseerd in de levering en onderhoud van bedrijfswagens van professionele merken als o.a. DAF en Fiat Professional.

NIEUWE WEBSITE VOOR TRUCKLAND

De uitdaging

Vernieuwde website klaar voor toekomst

De groei van Truckland zorgde ervoor dat een toekomstbestendige website noodzakelijk was. Truckland breidde uit met 6 nieuwe vestigingen, overgenomen van andere organisaties. Voor de klanten van de overgenomen organisaties was Truckland nog onbekend. Om hen kennis te laten maken met Truckland werd daarom een branding campagne ingezet en moest de website worden aangepast.  

De belangrijkste pijlers voor de nieuwe website:

  • een ideale klantbeleving;
  • gemak;
  • snelheid;
  • conversie.

Opvallende veranderingen en resultaten

Een geslaagde case

Met onze dienst Commerce as a Service, oftewel CaaS, konden wij uitstekend invulling geven aan dit vraagstuk. De input van JEROME werd gecombineerd met de 25 jaar online ervaring van Bluedesk. Daarbij heeft Big Group Amsterdam een passend website design geleverd voor Truckland. Door de professionele samenwerking tussen de partijen voldeed de nieuwe website binnen 4 maanden (van start tot oplevering) aan de belangrijkste pijlers én meer.

De meest opvallende veranderingen t.o.v. de voormalige website:

  • UX-verbeteringen o.b.v. conversie optimalisatie testen uit het verleden en diepte-interviews met gebruikers;
  • Redesign met verbeterde kleurgebruik, sitestructuur, pagina indeling en gebruiksgemak;
  • Duidelijkere scheiding van de diverse divisies binnen Truckland, waaronder Werkenbij Truckland en Truckland Zero;
  • Betere website prestaties.

Een succesvolle transitie: er zijn 23% meer leads gegenereerd na livegang van de huidige website t.o.v. de voormalige website.

Maarten Homburg

"Door de ondersteuning van JEROME als verlengstuk van onze marketingafdeling, hebben we meerdere van onze online doelstellingen kunnen bereiken. JEROME adviseert ons ook en komt met nieuwe ideeën, om onze online platformen beter in te zetten bij onze campagnes."

WERVINGSCAMPAGNE VOOR TRUCKLAND

Truckland & JEROME

Strategie & uitvoer

Zij-instromers wervingscampagne

Ter versterking van de werkplaats was Truckland op zoek naar monteurs. De focus lag op zij-instromers: technici die een carriereswitch willen maken. Gezien de schaarste in de markt is het lastig om goede truck monteurs aan te trekken. Daarom heeft Truckland JEROME gevraagd om een marketingcampagne op te zetten met als doel het werven van technisch personeel.

JEROME heeft een online campagne gerealiseerd waarbij o.a. de volgende kanalen zijn ingezet:

Door het aantrekken van relevant verkeer en het optimaliseren van landingspagina’s heeft JEROME fraaie resultaten weten neer te zetten.

 

 

 

70% relevantiescore

Kwaliteit van de leads

Wat met name opviel was de kwaliteit van de aangeleverde leads. Ruim 70% van de leads waren relevant en dat zorgde voor een uitstekende selectie. 

Doordat JEROME continue de campagne bijstuurt en inspeelt op de veranderingen binnen de campagne hebben we de kwaliteit zo hoog gekregen. Een resultaat om trots op te zijn!

Wil je weten wat JEROME voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Truckland mock up Case

Langdurige samenwerking

Partnership

Truckland is al jarenlang partner van JEROME én Bluedesk. Zo heeft Bluedesk de corporate website van Truckland ontwikkeld. Daarnaast biedt JEROME dagelijks online marketingondersteuning. De intensieve samenwerking heeft ertoe geleidt dat JEROME de markt en online uitdagingen begrijpt en hier planmatig op kan inspelen.

Contact JEROME

Naar boven