• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Truckland logo Case

  Specialist in bedrijfsmobiliteit

  Truckland is één van de grootste bedrijfswagen dealers van Nederland. Het bedrijf heeft 14 vestigingen in Nederland, België en Spanje. Truckland is gespecialiseerd in de levering en onderhoud van bedrijfswagens van professionele merken als o.a. DAF en Fiat Professional.

  Direct contact
  Truckland & JEROME

  Strategie & uitvoer

  Zij-instromers wervingscampagne

  Ter versterking van de werkplaats was Truckland op zoek naar monteurs. De focus lag op zij-instromers: technici die een carriereswitch willen maken. Gezien de schaarste in de markt is het lastig om goede truck monteurs aan te trekken. Daarom heeft Truckland JEROME gevraagd om een marketingcampagne op te zetten met als doel het werven van technisch personeel.

   

  JEROME heeft een online campagne gerealiseerd waarbij o.a. de volgende kanalen zijn ingezet:

   

   

  Door het aantrekken van relevant verkeer en het optimaliseren van landingspagina’s heeft JEROME fraaie resultaten weten neer te zetten.

  Inschrijvingen voor informatieavonden

  Betaald omscholen

  JEROME speelde samen met Truckland in op de doelgroep van zij-instromers met specifieke interesse in techniek.

   

  20 betaalde plekken werden beschikbaar gesteld door Truckland met als doel inschrijvingen verzamelen voor de informatieavond op 3 vestigingen. Daarbij ontvangt de technicus een fulltime salaris met baangarantie.

   

  Een unieke kans voor omscholing!

  Marketing Manager - Truckland

  Maarten Homburg

  "Door de ondersteuning van JEROME als verlengstuk van onze marketingafdeling, hebben we meerdere van onze online doelstellingen kunnen bereiken. JEROME adviseert ons ook en komt met nieuwe ideeën, om onze online platformen beter in te zetten bij onze campagnes."

  70% relevantiescore

  Kwaliteit van de leads

  Wat met name opviel was de kwaliteit van de aangeleverde leads. Ruim 70% van de leads waren relevant en dat zorgde voor een uitstekende selectie. 

   

  Doordat JEROME continue de campagne bijstuurt en inspeelt op de veranderingen binnen de campagne hebben we de kwaliteit zo hoog gekregen. Een resultaat om trots op te zijn!

   

  Wil je weten wat JEROME voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen
  Truckland mock up Case

  Langdurige samenwerking

  Partnership

  Truckland is al jarenlang partner van JEROME én Bluedesk. Zo heeft Bluedesk de corporate website van Truckland ontwikkeld. Daarnaast biedt JEROME dagelijks online marketingondersteuning. De intensieve samenwerking heeft ertoe geleidt dat JEROME de markt en online uitdagingen begrijpt en hier planmatig op kan inspelen.

  DIRECT CONTACT
  Naar boven