• Winnaar FD Gazellen 2021
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Online marketing Jerome logo

De pakketten van JEROME

Wil jij meer online succes? We bieden drie pakketten aan die er op gericht zijn dit te bewerkstelligen. Onze pakketten kennen een vaste prijs zodat je precies waar je aan toe bent. Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

JEROME VS EIGEN ONLINE MARKETEER?

Team JEROME of toch een eigen online marketeer? De keuze is snel gemaakt. Benieuwd naar de vergelijking?

Tarieven JEROME

Een vaste prijs per maand

Verlengstuk van jouw organisatie

Wie is JEROME? Het team van JEROME bestaat uit specialisten op het gebied van conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, e-mailmarketing, social media en feedmarketing. Wij fungeren als vaste schakel en nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen. Door jouw marktkennis te bundelen met onze specialismen zijn wij overtuigd dat samen online groei gerealiseerd kan worden.

Dankzij deze intensieve samenwerking zijn wij in staat om ons specialisme af te stemmen op elke branche. Daarmee dient JEROME niet enkel als een partner maar ook als een verlengstuk van jouw organisatie. 

Deze samenwerking gaat gepaard met een vaste prijs per maand. Op deze wijze weet jij precies waar je aan toe bent. Wil jij je concurrenten online de baas zijn? Schakel ons in! 

 

Naar boven
Cookies van JEROME

Deze website maakt gebruik van cookies voor een betere gebruikerservaring. Geef hier uw voorkeur aan.