• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

JEROME tarieven

MAATWERK

Meer Leads & Online Verkopen

✔️ Vanaf 26 uur capaciteit

✔️ Meerdere platformen

✔️ Leadgeneratie

✔️ Online verkopen

✔️ Hybride model

✔️ Vast aanspreekpunt

✔️ Team van specialisten

 

€3.100,-

v.a. per maand

+ Eenmalig JEROME quickstart €2.500,-

MAATWERK PAKKET

Wil jij online uitblinken en op deze manier je doelstellingen behalen? Met het maatwerk pakket van JEROME zorgen wij ervoor dat jij boven je concurrenten uitsteekt en jij online meer succes behaalt.

Maatwerk pakket JEROME

Wees de grootste vis in de vijver

Wat houdt een maatwerk pakket in?

Het maatwerk pakket is het meest veelzijdige pakket dat JEROME aanbiedt. Evenals bij het corporate en e-commerce pakket krijg je de beschikking over een compleet marketing team. Alle specialisten zijn aanwezig om jou meer online succes te bezorgen. 

Waar bij de andere pakketten de consultancy veelal op afstand plaatsvindt, werken we bij een maatwerk pakket volgens een hybride model. Hieronder valt het op locatie werken van ten minste één dag in de week. Op deze manier zorgen wij voor meer integratie en kunnen wij nog persoonlijker te werk gaan. Deze factoren samen zorgen voor optimaal online succes.

Dit pakket is gericht op het maximaal personaliseren van de activiteiten. De wensen van de klant als uitgangspunt.

ANWB case JEROME

Multi-channel aanpak

ANWB GING JE VOOR

ANWB Connected is een uitstekend voorbeeld van de maatwerk aanpak van JEROME. ANWB Connected maakt van jouw gewone auto een slimme auto. Middels een connector in je auto ontvang je inzicht in jouw rijgedrag en de status van je auto.

Voor ANWB Connected is JEROME verantwoordelijk voor alle online kanalen. Hier is de hybride werkwijze goed te zien. Een paar dagen per week werkt JEROME op locatie bij de ANWB. Een zeer efficiente samenwerking met de ANWB en andere externe partijen tot gevolg. Deze directe samenwerking zorgt voor korte lijnen en flexibiliteit, wat de resultaten bevordert.

Contact JEROME

Naar boven