• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Online marketing Jerome logo

  ONLINE MARKETING SPECIALISTEN

  JEROME is jouw team van online marketing specialisten. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw online marketing werkzaamheden uit handen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw relevant zijn. Zo zorgen wij voor meer bezoekers op jouw website en zorgen wij voor meer conversie en meer omzet uit de online kanalen.

  Direct contact
  Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

  Een vak apart

  RESULTAATGERICHTE ONLINE MARKETING

  Online marketing is hot! Vandaag de dag is internet niet meer weg te denken. Als bedrijf kun je er naast niet meer om heen: een goed converterende website met veel verkeer. Via online marketing kunnen relevante bezoekers naar een website worden getrokken. Het gegenereerde verkeer mag uiteraard niet verlaten, maar moet worden geconverteerd naar een lead of sale. En dat is nou precies wat JEROME doet. Door een optimale inzet van de online marketing kanalen zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

   

  De wereld van online marketing verandert dan ook voortdurend. Trends volgen elkaar dan ook in een rap tempo op. Wie deze snelle ontwikkelingen bij wilt houden heeft een online marketing specialist nodig die volledig op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied. JEROME heeft een team van specialisten in huis. Onze online marketeers zorgen ervoor dat jouw online kanalen optimaal zijn ingericht.

  Meer informatie
  Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

  Het oog wil ook wat

  WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR JEROME?

  Online marketing wordt steeds lastiger voor bedrijven waar de core-business in een andere branche ligt. Door alle ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing zijn er tientallen specialismen ontstaan. Wanneer marketing niet de kerncompetentie van jouw bedrijf is, wordt het lastig om bij te blijven en de online werkzaamheden op een effectieve wijze uit te voeren. Het inhuren danwel aannemen van een eigen marketeer is daarop een logische keuze.

   

  Goede online marketeers zijn schaars en meestal niet op zoek. Bovendien zijn online specialisten duur en hebben ze de leukste bedrijven voor het uitkiezen. Veel marketeers kiezen dan ook voor een functie bij een marketingbureau. Voor bedrijven waar de core-business anders is dan marketing, is het vinden van een online marketeer moeilijk. Bovendien ontbreekt vaak de capaciteit om eigen online marketeers aan te sturen en vast te houden.

   

  JEROME biedt de oplossing voor het bovenstaande probleem. Met JEROME beschik je over een eigen team van online marketing specialisten. Wij nemen de online marketing werkzaamheden uit handen. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Voor een vast bedrag per maand is JEROME het verlengstuk van jouw organisatie.

  Vertel mij meer

  Experts in digital marketing

  EEN COMPLEET MARKETINGTEAM

  Wij worden net als jouw blij van meer conversie en meer omzet. Enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke contact zijn voor JEROME belangrijke drivers naar online resultaat.

   

  JEROME fungeert als vaste schakel en neemt al het specialistische online marketing werk uit handen. Vanuit één aanspreekpunt heb je direct toegang tot een team van online marketeers. Onze marketeers hebben elk zijn eigen specialismen, zo bestaat team JEROME uit onder andere SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en affiliate specialisten.

   

  Door jouw marktkennis te bundelen met onze kennis van alle online marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) zorgen voor een voorsprong op jouw online concurrentie. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

  Kies voor JEROME
  Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

  Van strategie tot uitvoer

  ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

  Team JEROME kan jouw online marketing als geheel uit handen nemen. Wij denken graag mee op strategisch vlak en doen de uitvoer van de werkzaamheden. Op basis van een sterk marketingplan stellen wij duidelijke doelstellingen om maximaal online succes te realiseren. Onze strategen kijken onder andere naar het onderscheidend vermogen, de marktpositie, de concurrentie en doelgroep van jouw organisatie.

   

  JEROME heeft ervaring in diverse branches. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere leadgeneratie en e-commerce marketing in voor zowel B2C als B2B bedrijven. Diverse bedrijven zijn jouw voorgegaan en werken al samen met JEROME.

  Bekijk de cases
  Online marketing specialisten van JEROME

  Ontvang 3 gratis tips

  ONLINE MARKETING QUICKSCAN

  Ben je benieuwd of je website voldoet aan de hedendaagse normen? Wij geven tijdelijk 3 gratis online marketing tips weg waarmee jij jouw online concurrentie en stap voor kunt zijn.

   

  Onze quickscan is geheel vrijblijvend. Wij nemen jouw website onder de loep en bekijken welke kanalen worden ingezet. Vervolgens nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op om de verbeterpunten op online gebied te bespreken. Hierbij kijken we onder andere naar de mate waarin jouw website voor zoekmachines is geoptimaliseerd (meta-gegevens, titels, afbeeldingen, snelheid, linkbuilding, etc) maar ook naar de inzet van onder andere social media, online advertenties (Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, retargetting) en feedmarketing.

   

  Wil je ook geheel vrijblijvend een drietal bruikbare tips ontvangen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Neem contact op
  Online marketing JEROME

  Maximaal online succes

  VOLLEDIGE INTERNETMARKETING

  Wij denken niet in kanalen. Online succes ontstaat uit synergie tussen de verschillende specialismen. Het is vaak niet zinvol om bijvoorbeeld alleen Google Ads of zoekmachine optimalisatie in te zetten. Daarom bieden wij een compleet dienstenpakket aan waarin alle onderdelen van online marketing zijn opgenomen. Op deze wijze kunnen onze specialisten meer bezoekers, meer conversie en meer omzet realiseren.

   

  JEROME denkt niet in uren maar in online successen. Wij zijn glashelder in alles wat we doen. Voor een vast bedrag per maand kun jij jouw online marketing uitbesteden. Wij nemen je volledige internetmarketing uit handen. Van zoekmachine marketing en e-mailmarketing tot contentmarketing en affiliate marketing.

  Bekijk de tarieven
  e-mailmarketing

  E-MAIL MARKETING

  Lees meer
  zoekmachine adverteren

  ZOEKMACHINE ADVERTEREN

  Lees meer
  feedmarketing

  FEED
  MARKETING

  Lees meer
  social media marketing

  SOCIAL MEDIA MARKETING

  Lees meer
  Conversie optimalisatie

  CONVERSIE OPTIMALISATIE

  Lees meer
  Zoekmachine optimalisatie

  ZOEKMACHINE OPTIMALISEREN

  Lees meer
  customer journey

  CUSTOMER JOURNEY

  Lees meer
  social media

  MARKETING AUTOMATION

  Lees meer
  Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

  Daag ons uit

  WAT ZIJN JOUW ONLINE AMBITIES?

  Wat is jouw online uitdaging? Wil je online marketing effectiefer inzetten? Wil je meer relevante bezoekers op jouw website? En wil je meer conversie en meer omzet uit de online kanalen. Dan zijn wij een match! JEROME helpt jouw graag verder om de volgende stap in online volwassenheid te maken.

   

  Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Vertel ons jouw online ambities. We maken graag kennis om jouw online doelstellingen te bespreken.

  Neem contact op

  See, think, do, care

  MAXIMAAL SUCCES IN ALLE FASES VAN DE KLANTREIS

  JEROME werkt aan de hand van het See Think Do Care model. Aan de hand van dit model kunnen wij jouw doelgroep bereiken in iedere fase van de customer journey. Deze vorm van inbound marketing (pull-strategie) zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de juiste momenten aanwezig is tijdens de klantreis. De kans op conversie is hierdoor aanzienlijk groter dan bij traditionele marketing

   
   
  See

  01. SEE

  In de see-fase draait het om potentiële klanten met een koopintentie. In deze fase gaat het voornamelijk om merkbekendheid (branding) en top-of-mind awareness.

  Meer over de SEE fase
  Think

  02. THINK

  In deze fase van het aankoopproces neemt de potentiële klant jouw bedrijf in overweging. Het gaat hierbij voornamelijk om informeren, inspireren en verdiepen.

  Meer over de think fase
  Do

  03. DO

  In de do-fase gaat het om het daadwerkelijk doen van de aankoop. De potentiële klant is overtuigd van zijn of haar keuze en is klaar om over te gaan tot aankoop. In deze fase vindt de conversie dan ook plaats.

  Meer over de do fase
  Care

  04. CARE

  In deze fase heeft de klant een aankoop gedaan. Tijdens de care-fase is het van belang om je loyale klanten te blijven binden én te boeien. Loyale klanten zijn vaak de beste promotors.

  Meer over de care fase
  Online marketing bureau Alkmaar JEROME van Bluedesk

  Landelijke dekking

  GEWOON VANUIT ALKMAAR

  JEROME opereert landelijk vanuit Alkmaar. Wij werken voor verschillende bedrijven door heel Nederland. Daarnaast verzorgen we tevens de online marketing voor internationale websites. Zo zijn we al actief in onder andere: Belgie, Duitsland, Engeland en Spanje.

   

  Ons team beschikt over een gezonde dosis Alkmaarse recht-door-zee mentaliteit. Afspraak is afspraak. Een persoonlijke aanpak en een nuchtere Noord-Hollandse manier van communiceren, daar houden wij van. En dat werkt. Want wij hebben al online succes gerealiseerd voor verschillende bedrijven.

  Neem contact op
  DIRECT CONTACT

  Naar boven