• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Online marketing Jerome logo

ONLINE MARKETING SPECIALISTEN

JEROME is jouw team van online marketing specialisten. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw online marketing werkzaamheden uit handen. Wij zetten dié kanalen in die voor jou relevant zijn. Zo zorgen wij voor meer bezoekers op jouw website en zorgen wij voor meer conversie en meer omzet uit de online kanalen.

Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

Een vak apart

RESULTAATGERICHTE ONLINE MARKETING

Online marketing is hot! Vandaag de dag is internet niet meer weg te denken. Als bedrijf kun je er haast niet meer omheen: een goed converterende website met veel verkeer. Via online marketing kunnen relevante bezoekers naar een website worden getrokken. JEROME zet het gegenereerde verkeer om naar een lead of sale. Door een optimale inzet van de online marketing kanalen zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

De wereld van online marketing verandert voortdurend. Trends volgen elkaar in een rap tempo op. Wie deze snelle ontwikkelingen bij wilt houden, heeft een online marketing specialist nodig die volledig op de hoogte is van de laatste online trends en ontwikkelingen. JEROME heeft een team van specialisten in huis. Onze online marketeers zorgen ervoor dat jouw online kanalen optimaal zijn ingericht.

Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

Het oog wil ook wat

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR JEROME?

Door alle ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing zijn er tientallen specialismen ontstaan. Wanneer marketing niet de core-business van jouw bedrijf is, is het lastig om up-to-date te blijven en de online werkzaamheden op een effectieve wijze uit te voeren. Het inhuren danwel aannemen van een eigen marketeer is in dat geval een logische keuze.

Goede online marketeers zijn schaars en meestal niet op zoek naar een nieuwe werkgever. Bovendien zijn online specialisten duur en hebben ze de leukste bedrijven voor het uitkiezen. Daarnaast ontbreekt vaak de capaciteit om eigen online marketeers aan te sturen en vast te houden.

JEROME biedt de oplossing voor het bovenstaande probleem. Met JEROME beschik je over een eigen team van online marketing specialisten. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau nemen wij de online marketing werkzaamheden uit handen. Voor een vast bedrag per maand is JEROME het verlengstuk van jouw organisatie.

Experts in digital marketing

EEN COMPLEET MARKETINGTEAM

Wij worden net als jou blij van meer conversie en meer omzet. Enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke contact zijn voor JEROME belangrijke drivers naar online resultaat.

JEROME fungeert als vaste schakel en neemt al het specialistische online marketing werk uit handen. Vanuit één aanspreekpunt heb je direct toegang tot een team van online marketeers. Onze marketeers hebben ieder eigen specialismen, zo bestaat team JEROME uit onder andere SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en affiliate specialisten.

Door jouw marktkennis te bundelen met onze kennis van alle online marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) zorgen we voor een voorsprong op jouw concurrenten. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

Van strategie tot uitvoer

ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

Team JEROME kan jouw online marketing als geheel uit handen nemen. Wij denken graag mee op strategisch vlak en doen de uitvoer van de werkzaamheden. Op basis van een sterk marketingplan stellen wij duidelijke doelstellingen om maximaal online succes te realiseren. Onze strategen kijken onder andere naar het onderscheidend vermogen, de marktpositie, de concurrentie en doelgroep van jouw organisatie.

JEROME heeft ervaring in diverse branches. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere leadgeneratie en e-commerce marketing in voor zowel B2C als B2B bedrijven. Diverse bedrijven zijn jou voorgegaan en werken al samen met JEROME.

Online marketing specialisten van JEROME

Ontvang 3 gratis tips

ONLINE MARKETING QUICKSCAN

Ben je benieuwd of jouw website voldoet aan de hedendaagse normen? Wij geven tijdelijk 3 gratis online marketing tips weg waarmee jij jouw online concurrentie en stap voor kunt zijn.

Onze quickscan is geheel vrijblijvend. Wij nemen jouw website onder de loep en bekijken welke kanalen al worden ingezet. Vervolgens nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op om de verbeterpunten op online gebied te bespreken. Hierbij kijken we onder andere naar de mate waarin jouw website voor zoekmachines is geoptimaliseerd (meta-gegevens, titels, afbeeldingen, snelheid, linkbuilding, etc) maar ook naar de inzet van onder andere social media, online advertenties (Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, retargetting) en feedmarketing.

Online marketing JEROME

Maximaal online succes

VOLLEDIGE INTERNETMARKETING

Wij denken niet in kanalen. Online succes ontstaat uit synergie tussen de verschillende specialismen. Het is vaak niet zinvol om bijvoorbeeld alleen Google Ads of zoekmachine optimalisatie in te zetten. Daarom bieden wij een compleet pakket aan waarin alle onderdelen van online marketing zijn opgenomen. Op deze wijze kunnen onze specialisten meer bezoekers, conversie en omzet realiseren.

JEROME denkt niet in uren maar in online successen. Wij zijn glashelder in alles wat we doen. Voor een vast bedrag per maand kun jij jouw online marketing uitbesteden. Wij nemen je volledige internetmarketing uit handen. Van zoekmachine marketing en e-mailmarketing tot contentmarketing en affiliate marketing.

e-mailmarketing

E-MAIL MARKETING

zoekmachine adverteren

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

feedmarketing

FEED
MARKETING

social media marketing

SOCIAL MEDIA MARKETING

Conversie optimalisatie

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Zoekmachine optimalisatie

ZOEKMACHINE OPTIMALISEREN

customer journey

CUSTOMER JOURNEY

social media

MARKETING AUTOMATION

Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

Daag ons uit

WAT ZIJN JOUW ONLINE AMBITIES?

Wat is jouw online uitdaging? Wil je online marketing effectiever inzetten? Wil je meer relevante bezoekers op jouw website? En wil je meer conversie en meer omzet uit de online kanalen halen. Dan zijn wij een match! JEROME helpt jou graag verder om de volgende stap in online volwassenheid te maken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Vertel ons jouw online ambities! We maken graag kennis om jouw online doelstellingen te bespreken.

Wij weten alles over online marketing

Online marketing bureau bij jou in de buurt

See Do Think Care

MAXIMAAL SUCCES IN ALLE FASES VAN DE KLANTREIS

JEROME werkt volgens het See Think Do Care model. Aan de hand van dit model kunnen wij jouw doelgroep in iedere fase van de customer journey bereiken. Deze vorm van inbound marketing (pull-strategie) zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de juiste momenten binnen de klantreis aanwezig is. De kans op conversie is hierdoor aanzienlijk groter dan bij traditionele marketing

 
 
See

01. SEE

In de see-fase draait het om potentiële klanten met een koopintentie. Wij focussen in deze fase voornamelijk op het opbouwen van merkbekendheid (branding) en top-of-mind awareness.

Think

02. THINK

In deze fase van het aankoopproces neemt de potentiële klant jouw bedrijf in overweging. In deze fase focussen we ons voornamelijk op het informeren, inspireren en verdiepen van de klant.

Do

03. DO

In de do-fase gaat het om het daadwerkelijk doen van de aankoop. De potentiële klant is overtuigd van zijn of haar keuze en is klaar om over te gaan tot aankoop. In deze fase vindt de conversie dan ook plaats.

Care

04. CARE

In deze fase heeft de klant de aankoop al gedaan. Tijdens de care-fase is het van belang om deze loyale klanten te blijven binden én te boeien, want loyale klanten zijn vaak de beste promotors. Wij weten precies hoe we klanten blijvend aan jouw bedrijf kunnen binden.

Online marketing bureau Alkmaar JEROME van Bluedesk

Landelijke dekking

GEWOON VANUIT ALKMAAR

JEROME opereert landelijk vanuit Alkmaar. Wij werken voor verschillende bedrijven door heel Nederland. Daarnaast verzorgen we tevens de online marketing voor internationale websites. Zo zijn we al actief in onder andere: Belgie, Duitsland, Engeland en Spanje.

Ons team beschikt over een gezonde dosis Alkmaarse recht-door-zee mentaliteit. Afspraak is afspraak. Een persoonlijke aanpak en een nuchtere Noord-Hollandse manier van communiceren, daar houden wij van. En dat werkt, want wij hebben al online succes gerealiseerd voor verschillende bedrijven.

Contact JEROME

Naar boven