• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Jerome logo

SEA specialisten

JEROME is een team van digital marketing specialisten. Advertentieplatformen zoals Google & Bing kennen voor onze experts geen geheimen. Ons team gaat graag voor je aan de slag om maximaal resultaat uit SEA te halen.

JEROME zoekmachine adverteren slider

Maximaal rendement uit jouw campagnes

MEER ONLINE OMZET

Ben je op zoek naar een SEA specialist? JEROME is een team van digital marketing specialisten, wij gaan voor jouw maximaal haalbare online resultaat. Onze specialisten zijn ware superhelden als het gaat om adverteren via Google Ads en Bing Ads.

Team JEROME kan je helpen met het creëren, monitoren en bijsturen van jouw advertentiecampagnes.

Onze specialisten kunnen door de inzet van SEA op korte termijn relevante bezoekers naar jouw website trekken. Uiteraard zorgt team JEROME ervoor dat je advertentiecampagnes maximaal renderen. Zo hebben we succes gerealiseerd voor onder andere Remeha, ANWB, DesignOnline24 en Fietsenconcurrent.

Wil je ook meer omzet via zoekmachine adverteren? Neem dan direct contact met ons op.

JEROME zoekmachine adverteren slider

Focus op resultaat

RESULTAATGERICHTE AANPAK

Wil je snel online resultaten behalen? Scoort jouw website niet goed in de organische zoekresultaten? Of draaien je huidige advertentiecampagnes niet naar wens? Dan kan JEROME jou helpen met het opzetten, monitoren en bijsturen van jouw zoekmachine advertentiecampagnes. Op basis van een gedegen zoekwoordenonderzoek kunnen onze specialisten een sterke campagne opzetten via de volgende kanalen:

  • Zoeknetwerk (boven de organische resultaten)
  • Display netwerk (o.a. retargetting)
  • Shopping
  • Video (o.a. YouTube)
  • Apps

Meer weten over de mogelijkheden?

Erkende partners

GOOGLE PARTNER & BING PARTNER

JEROME is partner van Google & Bing! Hierdoor zijn wij als één van de eerste marketingbureaus op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast stellen deze partnerships ons in staat om nieuwe functionaliteiten als eerste te testen. Doordat wij nauw samenwerken met Google & Bing kunnen wij je nóg beter ondersteunen bij zoekmachine adverteren.

JEROME zoekmachine adverteren stuur slider

Maximaal rendement

MONITOREN & BIJSTUREN

Nadat je campagne is opgesteld blijven wij voortdurend optimaliseren. Op basis van A/B-testen en experimenten kunnen wij de impact van jouw campagnes vergroten. Wij monitoren de resultaten en rapporteren je hierover. Waar nodig sturen wij bij, wij willen tenslotte het maximale online resultaat behalen.

Benieuwd hoe wij voor jou maximaal resultaat kunnen halen op basis van SEA campagnes? Neem contact op met JEROME. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden omtrent zoekmachine adverteren.

JEROME zoekmachine adverteren lopen slider

Jouw marketingteam

OVER JEROME

JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Onze resultaatgerichte digital marketing specialisten realiseren meer online omzet. Wij denken niet in uren maar in successen. Voor een vast tarief per maand verzorgen wij al jouw online marketing activiteiten. JEROME gaat voor maximaal online resultaat.

SEA is slechts één van de specialisaties van JEROME. Ons team is in staat de volledige online marketing voor jouw bedrijf uit handen te nemen. Op basis van een goed doordachte strategie en een sterk marketingplan gaan onze specialisten aan de slag met de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié online marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) in die voor jou het beste resultaat opleveren.

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Neem contact op met Willem

Willem heeft jarenlange ervaring en weet alles op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA). 

Contact JEROME

Naar boven