Meer rendement halen uit jouw SEA campagnes?

Zoekmachine adverteren (SEA)

JEROME online marketing
SEA specialisten

JEROME is een team van digital marketing specialisten. Advertentieplatformen zoals Google & Bing kennen voor onze SEA experts geen geheimen. Ons team gaat graag voor jou aan de slag om maximaal resultaat uit SEA te halen.

Wil jij meer rendement halen uit SEA?

Maximaal rendement uit jouw advertentie campagnes

Meer online omzet

Ben je op zoek naar een SEA specialist? JEROME is een team van digital marketing specialisten die gaat voor meer online omzet. Onze SEA specialisten zijn ware superhelden als het gaat om adverteren via Google Adwords en Bing Ads. Team JEROME kan jou helpen met het creëren, monitoren en bijsturen van jouw advertentiecampagnes.

Onze specialisten kunnen door de inzet van SEA op korte termijn relevante bezoekers naar jouw website trekken. Uiteraard zorgt team JEROME ervoor dat jouw advertentiecampagnes maximaal renderen. Zo hebben succes gerealiseerd voor onder andere Remeha, ANWB, DesignOnline24 en Fietsenconcurrent. Wil je ook meer omzet via zoekmachine adverteren? Neem dan direct contact met ons op.

Diverse klanten gingen je voor

ANWB

KARWEI

Remeha

Triora

Focus op resultaat

Resultaatgerichte aanpak

Wil je snel online resultaten behalen? Scoort jouw website niet goed in de organische zoekresultaten? Of draaien je huidige advertentiecampagnes niet naar wens? Dan kan JEROME jou helpen met het opzetten, monitoren en bijsturen van jouw zoekmachine advertentiecampagnes. Op basis van een gedegen zoekwoordenonderzoek kunnen onze SEA specialisten een sterke campagne opzetten via de volgende kanalen:

  • Zoeknetwerk (boven de organische resultaten)
  • Display netwerk (o.a. retargetting)
  • Shopping
  • Video (o.a. YouTube)
  • Apps

Meer weten over de mogelijkheden rondom SEA?

Erkende partners

Google Partner & Bing Partner

JEROME is partner van Google & Bing! Hierdoor zijn wij als één van de eerste marketingbureau’s op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast stellen deze partnerships ons in staat om nieuwe functionaliteiten als eerste te testen. Doordat wij nauw samenwerken met Google & Bing kunnen wij je nóg beter ondersteunen bij zoekmachine adverteren.

Maximaal rendement

Monitoren & bijsturen

Nadat jouw campagne is opgesteld blijven wij voortdurend optimaliseren. Op basis van A/B testen en experimenten kunnen wij de rendabiliteit van jouw campagnes vergroten. Wij monitoren de resultaten en rapporteren jou hierover. Waar nodig sturen wij bij. Tenslotte willen wij net als jij meer online resultaat.

Benieuwd hoe wij maximaal resultaat kunnen halen uit jouw SEA campagnes? Neem contact op met JEROME. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden omtrent zoekmachine adverteren.

Google Partner

Bing Ads

Jouw marketingteam

Over JEROME

JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Onze resultaatgerichte digital marketing specialisten realiseren meer online omzet. Wij denken niet in uren maar in successen. Voor een vast tarief per maand verzorgen wij al jouw online marketing activiteiten. JEROME gaat voor maximaal online resultaat.

SEA is slechts één van de specialisaties van JEROME. Ons team is in staat de volledige online marketing van jouw website uit handen te nemen. Op basis van een goed doordachte strategie en een sterk marketingplan gaan onze specialisten aan de slag met de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié online marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) in die voor jou het beste resultaat opleveren.

Marketingteam
Kanaalonafhankelijk
Focus op resultaat
Flexibel & snel
Erkende partners
Vaste prijs
Meer online omzet?

Schakel JEROME in!