• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Jerome logo

BOVENAAN IN DE ZOEKMACHINES

JEROME is een team van digital marketingspecialisten. SEO kent voor onze zoekmachine optimalisatie specialisten geen geheimen. JEROME gaat graag voor je aan de slag om jouw website hoger te laten scoren in de zoekmachines.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (search engine optimization), is het perfectioneren van jouw website om beter vindbaar te worden in Google. Het belangrijkste doel van zoekmachine optimalisatie is om de webpagina's van jouw website hoog te laten scoren in Google. Op deze manier wordt de kans groter dat mensen die Google of andere zoekmachines raadplegen, kiezen voor jouw website.

SEO heeft niet alleen als doel om jouw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Een goede SEO geeft ook aan dat de webpagina goed leesbaar is voor bezoekers op je website.

De werking van zoekmachine optimalisatie is tweedelig. Aan de ene kant heb je on-page optimalisatie (techniek en content) en aan de andere kant de off-page optimalisatie (autoriteit). Deze optimalisatieslagen kunnen gemaakt worden door linkbuilding actief in te zetten. 

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Scoor hoger in Google & Bing

HOGERE POSITIES DOOR ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

De hoogste positie in Google & Bing, wie wilt dat nou niet? JEROME zorgt ervoor dat jouw website hoog in de zoekmachines komt. Meer relevante bezoekers op jouw website leidt tot meer conversie en meer omzet. Met een topteam van digital marketing specialisten gaan wij voor het maximale online resultaat.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een instrument om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Optimale zichtbaarheid in de zoekmachines zorgt ervoor dat (potentiële) klanten de weg naar jouw website beter weten te vinden. Het is cruciaal om hoog in Google & Bing te staan. Tenslotte weten we allemaal dat er niemand meer kijkt op de tweede en derde pagina binnen de zoekmachines. 

Onze SEO succesverhalen

Meer dan 10 contentpagina's op nummer 1 in Google.

Het conversiepercentage is met 225,4% verhoogt in vergelijking met vorig jaar. 

27% meer leads in 6 maanden tijd.

GRATIS: 5 ultieme SEO Tips

 

Benieuwd naar de 5 belangrijkste tips omtrent SEO? Voor het gemak hebben wij speciaal voor jou onze meest waardevolle SEO tips uiteengezet in één handige spreadsheet.

JEROME Zoekmachine slider

Meer relevante bezoekers

SEO DOOR JEROME

JEROME zorgt voor meer relevante en converterende bezoekers. Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van techniek, content en autoriteit. Op basis van deze pijlers zorgen wij voor maximale zichtbaarheid van jouw website in de zoekmachines.

Aan de hand van een gedegen zoekwoordenonderzoek bepalen wij welke zoekwoorden voor jouw relevant kunnen zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag met het realiseren van converterende landingspagina’s. Door de posities in de zoekresultaten te monitoren kunnen wij jouw website verder optimaliseren en zorgen dat deze nog hoger rankt in de zoekmachines.

Benieuwd hoe wij jouw website naar de hoogste posities kunnen helpen? Neem contact op met JEROME. Wij vertellen je graag meer over SEO.

Waarom Zoekmachine optimalisatie?

Anno 2021 is het noodzakelijk om zoekmachine optimalisatie in te zetten voor jouw business. Het inzetten van zoekmachine optimalisatie heeft twee belangrijke redenen.

1. Jouw concurrenten

De eerste belangrijke reden is dat jouw concurrenten wel goed gevonden worden in Google. Hierdoor behalen zij hogere conversie doelstellingen en loop jij als bedrijf veel omzet mis.

2. Jouw potentiële klant

 De tweede belangrijke reden om zoekmachine optimalisatie in te zetten is jouw potentiële klant. Vaak zeggen bedrijven dat hun klant niet online aanwezig is. Wij weten vaak het tegendeel te bewijzen. De klant anno 2021 kan simpelweg niet meer om het internet heen als hij/zij informatie nodig heeft. "Even Googlen" is in de volksmond een begrip geworden. 

 

Wil je meer weten over waarom jij zoekmachine optimalisatie moet gaan inzetten voor jouw business? Wij leggen het je graag uit onder het genot van een bakje koffie. 

Belangrijkste onderdelen van SEO

En zo kunnen wij nog 20 elementen bedenken die helpen om jouw online vindbaarheid te vergroten... Benieuwd naar onze expertise? 

Sterke partners

JEROME IS PARTNER VAN GOOGLE & BING

Als partner van Google & Bing zijn wij als één van de eerste marketingbureau’s op de hoogte van ontwikkelingen rondom zoekmachine optimalisatie. Onze specialisten weten wat er speelt en zijn bekend met de laatste trends, technieken en algoritme updates. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten naar voren komt.

Organisch VS Betaald

De marketingexperts van JEROME krijgen vaak de vraag: "Wat is het verschil tussen organische zoekresultaten en betaalde zoekresultaten in Google?"

 

Om duidelijk het verschil te laten zien tussen betaald en organisch hebben wij een screenshot toegevoegd van de SERP (Search Engine Result Page). Hier is duidelijk te zien waar het betaalde en organische zoekverkeer geplaatst is. Betaald verkeer (SEA) wordt in de SERP altijd als eerst boven de organische resultaten laten zien. De SERP kent twee verschillende soorten zoekcampagnes:

  • Search campagnes (zie voorbeeld)
  • Shopping campagnes (product campagnes)

 

Idealiter wil je met je website op de eerste plaats komen in de organische resultaten. Onderzoek wijst uit dat de doorklikpercentages (CTR) van organische resultaten hoger liggen dan die van betaalde resultaten. Uiteindelijk leidt dit voor meer leads en conversie.

Investering voor op de langere termijn

Bij het gebruik van betaalde advertenties (SEA) sta je snel bovenaan. Immers betaal je om bovenaan in de SERP te staan. Elke klik die gerealiseerd wordt door middel van de advertentie kost geld. Wanneer de advertentie uitstaat of je budget op is, loopt het aantal bezoekers terug. 

SEO daarentegen is een investering op de langere termijn. Het kan namelijk even duren voordat je resultaten zichtbaar zijn in Google. Er zijn verschillende factoren waaronder zoekvolume, concurrentie en de indexatie van Google die ervoor zorgen dat resultaat niet binnen 1 of 2 weken zichtbaar is. Normaliter kan pas na 2-3 maanden zichtbaar worden of de zoekmachine optimalisatie zijn vruchten heeft afgeworpen. Soms kan dit zelfs langer duren dan 3 maanden.

Wanneer je door middel van zoekmachine optimalisatie de toppositie in Google (top 5) hebt bereikt, krijg je veel voordelen. De website bezoekers, leads en conversies nemen toe, omdat jij als één van eerste relevante pagina's in Google staat. Zoekmachine optimalisatie heeft dus een veel langere houdbaarheidsdatum dan zoekmachine adverteren. 

JEROME zoekmachine header

Jouw marketingteam

OVER JEROME

JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Met een team van digital marketing specialisten gaan wij voor het maximale online resultaat. 

Voor een vast bedrag per maand nemen wij jouw online marketing activiteiten uit handen. Hierin denken wij niet in kanalen, niet in uren maar in resultaat. Ons team bestaat uit strategen en specialisten die zorgen voor meer conversie en omzet.

Zoekmachine optimalisatie is slechts één van de specialisaties van JEROME. Wij kunnen de volledige online marketing voor jouw website verzorgen. Op basis van een sterk marketingplan en een goed doordachte strategie zetten wij dié kanalen in die voor jouw het meeste resultaat opleveren. Door jouw branche kennis te bundelen met onze kennis van de online kanalen (CRO, SEO, SEA, social media, e-mail en feedmarketing) zijn wij jouw online concurrenten de baas.

Meest gestelde vragen

VUL HET FORMULIER IN EN ONTVANG 5 ULTIEME SEO TIPS

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Naar boven